Trubači Zrenjanin

Zrenjanin je grad u kome se čuje trubačka muzika veselje i svirka svakoga dana. U Zrenjaninu su trubači vrlo rado pozvani da sviraju na svim proslavama i na svim veseljima kojih u Zrenjaninu ima veliki broj.

Bilo da je posao ili porodično veselje u pitanju trubači Zrenjanin su najbolji izbor za svaku vašu proslavu i za svako vaše veselje. Najbolji trubački orkestri od kojih je na festivalu trubača u Guču pobednik upravo nas trubački orkestar je spreman da svira sve što vi poželite – najbolju muziku trubača, domaća izvorna kola, stranu i džez muziku, narodnu i folk muziku.

Sa velikim repertoarem pesama, naš trubački orkestar u Zrenjanin donosi radost i veselje. Na vašoj proslavi, venčanju, krštenju ili veridbi. Svaka vrsta proslave koju organizujete biće dobar provod uz trubače i trubačku muziku. Slavlje koje traje celu noć je najbolje uz trubače koji sviraju sve što vi poželite; trubače koji znaju kako da goste učine srećnim i a vi da budete dodatno raspoloženi kada slušate i kada se veselite uz najbolje pesme trubačke muzike.

Trubači za veselja

Izvorna muzika, strana muzika, džez muzika. Sve je to na našem repertoaru jer svu vrstu muzike trubači Zrenjanin odlično sviraju. Vi samo treba da nas pozovete da biste imali vrhunske pesme na vašoj proslavi. Pozovite najbolji orkestar trubača Zrenjanin i uživajte u veselju koje traje do kasnih večernjih sati.