Najbolji trubači Beograd
05. јун 2020. Beograd trubači

Kako su nastali Trubači Beograd

Pre više od 20 godina strast prema muzici, ljubav prema trubi, okupila je više od 10 vrsnih muzičara. Tako spojeni kao u melodiju uspeli smo da tokom svih ovih godina postanemo sinonim za najbolje moguće provode ne samo u našoj zemlji nego i mnogo šire.

Naša predanost da svaka pesma zvuči najbolje, i želja da prodornost naših truba nikoga ne ostavi ravnodušnim, doveli su naš trubački sastav do naviših postolja.

Nagrade i priznanja

Osvajali smo najprestižnije nagrade, neka od priznanja su ustanovljena kao nova posle naših gostovanja. Titule za najbolju trubu, najbolje izvedene zadate pesme, orkestar trubača koji kada nastupa ima najviše publike, najbolje izvedena neka od tradicionalnih kola među kojima najbolje izvedeno „Vlasinsko kolo“.

Ovo su samo neka priznanja koja bez vas i zadovoljstva naše publike ne bi smo uspeli. Nama je vaša radost i veselje bitno. Tako smo godinama zajedno sa vama proslavljali sve vaše bitne datume. Svako malo mesto ili veliki grad u našoj zemlji, u čitavom regionu i celoj Evropi, uživali su sa nama u najlepšim pesmama, najboljim provodima bez obzira gde nastupali i koji je povod bio za slavlje. Jer ubrzo sa najboljim trubama Srbije, svako slavlje postaje mesto koji je centralna tema mnogih i godinama posle.

Budite zajedno sa nama deo najboljih provoda. Zbog vas pravimo tačan redosled pesama, način i kada počinjemo. Ako kumovi vode svatove, ako roditelji slave rođenje svoga deteta, krštenja i mnoge proslave, sa najboljim trubama sve je lakše jer će provod biti najbolji.

Zovu nas po preporuci

Saznajte zašto ponovo po preporukama najbližih i cele porodice nas pozivaju slavljenici i domaćini, budite deo velikih koji su svoje najlepše dane proveli uz zvuke nagrađivanih truba sa najboljim trubačkim orkestrom. Neka i vaše slavlje bude jedino kako je moguće, najbolje, to zaslužuje vaš uspeh i vaša porodica, kumovi, prijatelji i svi gosti.

Danas je dan kada ne morate više misliti kako će nešto biti, i da li će dobro proći. Danas ćete biti sigurni da najbolji provod čeka na vas, jedino što trebate da nas kontaktirate i nakon toga da zadovoljno čekate svoj naradosniji dan koji ćete sa svojim svim gostima i najboljim trubama Srbije proslaviti svakako najbolje.