Trubači za veselja
04. јун 2020. Beograd trubači, Veselja

Koje pesme svira naš trubački orkestar

Kako proslaviti svoj dan, na koji način pozvati goste, koji je najbolji dan, obezbediti sve za nesmetanu proslavu. Sve ove stvari možemo rešavati i vremenom, ali kako odabrati pravu muziku, pravi bend ili orkestar?

Uvek su nam na raspolaganju trubači, svi pamtimo slavlja gde su trubači ulazili i kad je slavlje na izmaku trubači su ti koji podižu sve goste i slavlje dobija potpuno novi oblik. Mi smo najbolji trubači u Srbiji. Mi najbolje znamo kako da uveličamo svako veselje. Imamo dugogdišnje iskustvo na velikim proslavama, na događajima koji su trajali danima, na saborima i festivalima.
Ali nisu trubači samo dobar izbor za neke momente, najbolji trubači u Srbiji su uvek i za svaku priliku. Svaki momenat koji želite da se pamti dugo, kada stvarno hoćete da svoje goste, porodicu i projatelje iznenadite najbolje moguće, u bilo kojem ambijentu, bez obzira koliko ljudi je prisutno, trubači su uvek prava opcija, a kada su sa vama najbolji, ne možete pogrešiti.
Za Marka Danića, višestrukog pobednika i najbolje trube Srbije čuli su mnogi, a kada je sa svojim veličanstvenim orkestrom najboljih trubača u Srbiji, te večeri na proslavama ostaju dugo u sećanjima.

Najveći repertoar pesama

Zbog vas smo organizovali repertoare pesama podeljenih po žanrovima i prilagođene vašoj proslavi. Budite jedinstveni uvek, predložite pesmu, vašu omiljenu, liste kompletne za vas, vaše goste, vama dragu osobu. Mi znamo sve pesme. Ne postoji žanr muzike koji nismo doveli do savršenstva, kao ni vrsta i povod za slavlje na kojem već nismo ostavili i slavljenika i sve goste u najboljem mogućem raspoloženju.

Kako su i svi posetioci takmičarskih festivala ovih izuzetnih limenih instrumenata bili zadovoljni našim nastupima, nagrađivali nas dugim aplauzima i pozivali nanovo na binu, kako smo oko naših zlatnih truba kažili prve nagrade za najpopularniji trubački orkestar, za najbolje izvedene numere, tako sada i vi budite deo tog zadovoljstva koji može da traje večno kao najlepše pamćenje sa svojim najmilijima.

Kontaktirajte trubače

Ne gubite dragoceno vreme, obezbedite sebi ili za svoje voljene i drage osobe provod za pamćenje jer to svakako sada možete sa najboljim trubama Ssrbije i Markom Danićem.