08. нов 2019. Veselja

Koju vrstu muzike svira naš okrestar

Trubači su najviše pozivani orkestar za sve vrste proslava i na vašem veselju trubači sviraju muziku upravo onakvu kakvu vi želite.

Ljubitelji narodne muzike mogu biti sigurni da će trubači na njihovom veselju svirati sve najveće hitove, najpopularnije pesme narodne muzike, kola kao i one stare pesme. Naš orkestar trubači Beograd odlično svira i starinsku muziku i sve ono što vi i vaši gosti želite i volite da slušate.

Za koji teže ka zabavnoj muzici ali vole da slušaju i narodnu muziku trubači na veselju sviraju popularne pesme pesme koje su pevali zabavni muzičari, rok muzičari Srbije i bivše Jugoslavije ali takođe i strane pesme i stranu popularnu muziku kakvu vaši gosti vole da slušaju a koje se na trubi može dobro odsvirati.

Ljubitelji jazz muzike će biti oduševljeni velikim repertoarom džez pesama dok oni koji vole da plešu uživaće uz popularne valcere.

Naš orkestar broji 10 vrhunskih trubača koji su specijalno za vas pripremili najveći repertoar trubačke muzike. Uz vrhunski kvalitet izvođenja trubačkih pesama na svakom vašem veselju možete biti sigurni da će vaši gosti biti zadovoljni kvalitetnim izvođenjem trubačke muzike. Pozovite naš orkestar trubača na svoje veselje i uživajte u najboljoj muzici za veselja.