Trubaci Beograd na svadbi
05. јун 2020. Beograd trubači

Legendarne pesme i najveći hitovi trubačke muzike na Vašem veselju

Danas nije teško organizovati neko slavlje. Gotovo na svakom mestu imamo sve što nam je potrebno. Ostaje nam samo da pozovemo goste i proslavimo nekako taj dan. Ali zašto bi proslava prošla tek tako? Neka bude najbolje slavlje ikada, neka vas svi pamte, zašto ne bi bio provod koji se ne može porediti ni sa jednim drugim?

Tako je, sada možete i vi sa ponosom da govorite da ste to bili baš vi, o kome svi pričaju, o tom danu i noći kada ste slavili vi i svi gosti, celo mesto zajedno sa vama.

Ogromno iskustvo i nastupi na televiziji

Najbolji trubači Srbije mogu da učine da tako bude. Mi imamo mnogo iskustva, postojimo na sceni više od dve decenije i sa radošću i ogromnom energijom uvek sviramo i nastupamo. Po tome nas pamte svi, ali i po velikim nastupima o kojima su svi mediji govorili. Od popularnih televizijskih emisija do novinskih članaka koje su pratile fotografije gde zadovoljni sa zlatnim medaljama stojimo pred mnogobrojnom publikom.

Svirali smo sa velikim imenima estrade

Taj kvalitet najboljih truba u Srbiji umeli su da cene velika imena estrade, kako domaći izvođači tako i strani, ceo region i Evropski gradovi. Uvek smo sve goste gde god da smo nastupali, obradovali našim ulaskom, na svadbe, veridbe, lične proslave, uspehe, godišnjice, za drage ljude, na važne datume, sve pobede.

Zbog vas smo izvodili najlepše legendarne pesme, najbolje instrumentale za posebne momente, najbolje narodne starije i popularne pesme, strane hitove i mnoge druge melodije. Za nas je pravi pehar vaše zadovoljstvo. Zato uvek i sa istim žarom nastojimo da iznesemo kako pojedinačno tako i kao ceo orkestar, sve pesme, da slavlje protekne najbolje.

Budite deo takvog slavlja, ostvarite momente koje će drugi poželeti da začuvajju i kada fotografije izblede, neka se prepričava dugo na kakvom su veselju bili, neka veličaju vaše ime, vaš događaj, jer sa najboljim trubama u Srbiji vi to lako možete.

Pozovite nas za najveće slavlje

Jedan poziv je dovoljan da se lako i brzo dogovorite kako želite da proslavite, na koji način, koliko dugo, dan ili noć, tačan trenutak, redosled pesama. Zajedno možemo isplanirati celo veče samo za vas i vaše drage goste kako bi proslava bila jedinstvena i najbolja. Sa najboljim trubama Srbije to svakako možete.