Trubači kod manastira
26. мар 2022. Privatna veselja

Liste trubačkih pesama su spremne za vaše veselje

Uvek i u svakom pogledu najbolji izbor za svako vaše slavlje jeste muzički sastav koji se može pohvaliti najboljom muzikom za sva vaša veselja. Da smo najbolji to su vam rekli svi koji su prisustvovali veseljima na kojima je nastupio orkestar vrhunskih trubačkih umetnika, pod vođstvom Marka Danića.

Liste pesama su spremne za vaše slavlje

Narodne muzika, zabavne, pop i rok pesme, domaći i strani hitovi, tradicionalna muzika, samo izaberite i mi ćemo svirati upravo ono što vi najviše volite.

Uz nas mnogi su imalo provod za pamćenje jer smo orkestar najboljih trubača.

TV emisije na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, zabavni radio programi, proslave na trgovima gradova, glamurozna slavlja. Svi su uživali uz zvuke naših vrhunskih truba. Naši članovi osvojili su zlatne medalje na festivalima trubača i zato nijedan naš nastup ne može da prođe neopaženo.

Bila da pravite slavlje povodom rođenja deteta, veridbe, venčanja, veselja ili nekim drugim povodom, naš orkestar je uvek tu da vrhunskim nastupom uveliča svako vaše slavlje.

Pod vođstvom višestrukog pobednika na festivalima Marka Danića, izaberite orkestar o kome svi pričaju i govore. Zlatne medalje i priznanja koje smo osvojili iz ljubavi prema pesmi, trubi, da bismo vama i vašim gostima priredili najbolje slavlja. Svaku novu pesmu kako bi se pojavila, vredno smo uvežbavali, ponavljali, dok nismo doveli nastup do savršenstva.

Zato iskoristite ovu odličnu priliku da nas pozovete, javite nam se i uživajte na slavlju.