Trubaci Beograd sviraju na svadbi
04. јун 2020. Krštenje, Svadbe

Mnogo razloga za dobar provod uz trubače

Koliko samo razloga postoji za dobar provod? A često se dogodi da baš veselja bez posebnih razlogu budu upra najbolje doživljeni trenutci. Kako god da se odlučite, šta god da je razlog, koji god da je dan, doba godine, nisu potrebni posebni razlozi za najbolji provod, za fantastičnu muziku, i najbolje pesme.

Najbolja truba Srbije

Mi smo trubači, najbolji. Marko Danić kao naš frontmen, najbolja je truba Srbije već nekoliko godina za redom. Tako je odlučivao žiri na festivalima trubača. Njegov jedinstveni trubački sastav postao je prepoznatljiv u svim krajevima zemlje.
Osim po celoj Srbiji, zemlje regiona radu su slavile sa nama, Hrvatska, Crna gora, Rumunija, Makedonija, pa Francuska, Švajcarska, Austrija, Nemačka i mnoge druge. Zajedno smo sa našim ljudima, i strancima koji su bili oduševljeni, slavili sve praznike.

Trubači za krštenje

Sa vama smo bili na svadbama, veridbama, rođendanima i krštenjima. Sve nove godine, slave i druge nacionalne praznike. Slavili smo na trgovima, kada su sportisti dočekivani, uvek smo bili tu za vas.

Shodno našem iskustvu na mnogobrojnim događajima, uvek nastojimo da iznesemo najbolje zvukove iz naših truba. Aplauzi koji traju dugo i posle naših nastupa u televizijskim emisijama, gledanost zabavnog programa gde smo učestvovali, publika koja je prezadovoljna svaki put kada nastupimo na velikim skupovima trubača, kao i poznate ličnosti i velika imena naše estrade, uvek su prezadovoljni i žele da se slavlje produži do ranih jutarnjih časova.

Najveći repertoar muzike

Zato što smo upoznati sa svim pesmama, najbolje ih izvodimo, za nas nema iznenađenja, priprema. Uvek smo spremni za vašu proslavu gde god vi želite. Odredite način, vreme i mesto, predložite ili zajedno možemo da učinimo da postignete svaki cilj koji želite za sebe i sve svoje goste na taj dan.

Zbog slavlja i dobre muzike smo se okupili kao orkestar pre mnogo godina, sada samo za vas i vašu porodicu, dragu osobu, kuma i sve slavljenike i goste, želimo da sa vama izvedemo sve naše pobedničke pesme, oživimo sve hitove koje volite, i prodremo snažnim ali preciznim tonovima našim nagrađivanim trubama do svakoga ko želi samo najbolje. Jer mi smo najbolje trube Srbije i Marko Danić kao najbolji trubač, sa nama uvek budite najbolji i zapamćeni.