Orkestar Marka Danića na televiziji
28. јан 2022. Beograd trubači

Najbolje veselje uz trubači Vračar

Trubači Vračar orkestar su koji se bira

Naš trubački orkestar postoji više od dve decenije i odlikuju se vrhunskim umećem u sviranju trubačke muzike. Dokaz našeg kvaliteta su pobede na festivalima trubača osvojene u Guči a mnogobrojni poznati estradni umetnici sa nama rado sarađuju.

Učestvovali smo u raznim TV emisijama i na popularnom rijalitiju Parovi pa nas je cela Srbija a i šire gledala sa uživanjem.

 

Sviramo najbolje pesme

Trubači Vračar su vrlo rado viđeni na svakoj vrsti slavlja sirom grada Beograda ali i Srbije. Dobijamo puno poziva i rado ćemo biti vama na usluzi i ulepšati vaše proslave. Nastupamo na svim vrstama slavlja kao što su venčanja, svadbe, rođendanske proslave, punoletstvo godišnjice braka, proslave mature, rođenja i krštenja dece kao i mnogobrojna druga slavlja.

Pozivom našeg orkestra garantujemo vam da ćete se provesti uz najbolju trubačku muziku po vašem izboru. Kvalitetni nastupi i najbolja muzika osnova je našeg orkestra. Sa repertoarom koji broj preko 2.000 pesama i kola svaki vaš gost će garantovano biti zadovoljan.

Trubači dolaze u tačno dogovoreno vreme

Naša popularnost dostiže van granica Srbije i često nastupamo na veseljima naših ljudi u inostranstvu. Od Slovenije do Austrije, Švajcarske i Nemačke, Francuske, Italije i mnogih drugih država naš trubački orkestar prenosi zadovoljstvo i veselje kakvo vlada na saboru trubača u Guči.

Veoma popularan orkestar trubači Vračar sviraju u svako doba dana tokom cele godine. Samo što je potrebno je da nam se javite i da zakažete dolazak našeg orkestra. Uz trubače Vračar vaše će veselje biti događaj o kome se priča.

Teško je zamisliti veselje a da ne zagrme trubači nadaleko poznati orkestar koji je svoj kvalitet dokazao kako na mnogobrojni veseljima tokom karijere od dve decenije tako i na takmičenjima trubača. Svi nas zato zovu preporučuju jer vole i žele da nas opet vide, da čuju odlične zvuk našeg orkestra.

Beograđani vole odlične trubače

Orkestar Marka Danića na televiziji

Garantujemo vam lep provod i savršeno veselje. Neka vaši gosti pamte veselje uz najbolju muziku, uz najveće slavlje. Uvek nas možete pozvati da se dogovorimo i da nastupimo na rođendanu ili veselju, slavlju i svadbi.

Pozovite trubače da najboljom muzikom zabavimo sve prisutne. Dolazimo u tačno dogovoreno vreme, uvek ćemo ispoštovati sve vaše zahteve i vaši gosti biće prezadovoljni. Zato nas pozovite i zakažite nastup orkestra na vašem slavlju.