Trubači Beograda
26. сеп 2019. Muzika, Veselja

Najbolji izbor muzike za veselja

Kad pravite veselje, venčanje, punoletstvo ili neki drugi sličan događaj veoma je bitno izabrati dobru muziku. Međutim biranje prave muzike često može da oduzme dosta vremena i zato smo mi za vas napravili spisak pesama koji obuhvata sve trubačke pesme od narodnih, izvornih, zabavnih, modernih, kola, pesama koje se najviše traže na veseljima, svadbama, punoletstvima i ostalim srećnim događajima.

Naši cilj je da vam olakšamo da pronađete pravu pesmu, da pronađete onu muziku koju ste čuli nekad davno, koju ste voleli a zaboravili ste ko je pevao. Putem našeg spiska pesama ćete moći mnogo lakše i mnogo brže da se setite svih onih pesama koje ste voleli da slušate, onih starih pesama, popularnih narodnih domaćih pesama, svega onoga što vi najviše i volite.

Sastavljanje liste pesama koje će se svirati na proslavi zahteva pažljiv odabir koju ćete pesmu uvrstiti u spisak a pri tome se uzima u obzir i ko će doći na na na proslavu, šta ljudi najviše vole da slušaju, da li je pesma opšte prihvaćena ili je pesma koja se tiče određene grupe, kao neke nacionalne pesme, navijačke pesme i tako dalje.

Najvažnije je dakle odlučiti koje ćete pesme pesme odabrati u zavisnosti od vaših gostiju. Ono što vam omogućuje nas trubački orkestar, to je da osim izbora pesama, ukoliko želite možete nam dostaviti i spisak onih pesama koje vi smatrate da nisu prigodne da se sviraju na vašem veselju, jer znate kako, neko od gostiju pod uticajem alkohola možda se seti neke pesme koje vi smatrate da nije primerena da se svira. Postoje neke pesme koje se izbegavaju da se sviraju, pogotovo pesme koje nekog mogu uvrediti, povrediti nečije osećanja.

Ono što nas orkestar izdvaja od drugih trubačkih orkestara je najveći repertoar muzike. Mi znamo da sviramo sve pesme jer nas orkestar postoji već 20 godina i imamo ogromno iskustvo svirajući po svadbama, na rođendanima i svim drugim vrstama veselja širom Srbije, zemalja okruženja i evropskih država – Nemačke, Francuske, Italije…

Trubači Beograda

Zato smo mi najbolji orkestar u Srbiji što dokazuje i veliki broj nagrada kao što su mnogobrojna priznanja i pobede na festivalima u Guči koje su dokaz naše sposobnosti i muzičkog umeća. Dokaz naše izvrsnosti su i pozivi na koncerte mnogih poznatih ličnosti iz sveta estrade na kojima sviramo kao gostujući trubački orkestar.

Ukoliko želite možemo da vam pomognemo oko izbora pesama da lakše sastavite spisak trubačkih pesama koje želite da se sviraju u određenim trenucima. Naš orkestar će svirati upravo pesme koje vi želite u trenutku koji ste vi planirali. Vi možete uživati sa drugim gostima, opustiti se a naš je zadatak da Vam veselje učinimo savršeno lepim.

Pozovite nas i uživajte u najboljoj muzici za veselja.