Orkestar trubača Marka Danića
18. јун 2021. Privatna veselja

Najbolji trubači mogu da sviraju na Vašem veselju

Najbolji među najboljima, orkestar koji je svirao sa najpoznatijim umetnicima estrade, koji je nastupao na takmičenjima i koncertima u Srbiji i u inostranstvu orkestar trubači Beograd na čelu sa Markom Danićem svira najbolje i najlepše pesme koje vi i vaši gosti sa uživanjem slušate i uz koje se najbolje veselite.

Mi smo trubači sa dugogodišnjim iskustvom i mnoštvom osvojenih nagrada kako na domaćim tako i na stranim i manifestacijama i takmičenjeima.

Naš nastup čini da svi gosti, staro i mlado da se svi ujedine u veselju najlepše srpske muzike uz trubu i trubačke pesme. Uživajte uz najveće i najlepše hitove na vašem veselju uz najbolju muziku i najbolje trubače. Naš orkestar će svirati sve što poželite, svirati pesme koje vi i vaši gosti najviše volite da slušate. Naš orkestar sastavljen od 10 najboljih trubača je spreman da u bilo kom trenutku u kom Vama odgovara dođe na veselje. Naši orkestar postoji više od 20 sa ogromnim iskustvom stečenim u Srbiji i u zemljama u inostranstvu. Svirali smo u svim državama gde žive naši ljudi i svi su bili izuzetno zadovoljni i preporučili nas svojim prijateljma za njihova slavlja.

Nastupom na Vašem veselju ćemo učiniti da veselje bude još lepši događaj o kome se priča, događaj koga će se svi sećati sa najvećim zadovoljstvom. Orkestar Marka Danića svira često po preporuci kada nas preporuče prijatelji svojim prijateljima, rođaci svojim rođacima da na njihovim veseljima provereno kvalitetni trubači sviraju vrhunske pesme.

Naš orkestar odlično poznaje temperament naroda svih krajeva Srbije i ume da svaku pesmu odsvira na najlepši način. Mi sviramo vedro i veselo, srčano a svi prisutni se vesele uz našu muziku. Orkestar Marka Danića svira sva srpska kola, pesme, hitove domaće i strane muzike, valcere, najnovije estradne hitove i sve što vi poželite.

Naš orkestar svira vrhunski i jedino što je potrebno je da nam se i da svojim nastupom podignemo atmosferu na vašem veselju.

Trubače Marka Danića možete kontaktirati bilo putem telefona ili putem poruke na Viber-u Whatsapp-u i mi ćemo vam uvek odgovoriti odmah jer smo online.

Pozovite orkestar najboljih trubača i uživajte u veselju.