Trubači Beograd sa voditeljem sa Pinka
22. окт 2021. Beograd trubači

Najbolji trubači za doček Nove Godine u Beogradu

Za novogodišnje praznike uvek vlada odlično raspoloženje. Svi se raduju i vesele što dolazi taj trenutak, Nova Godina, nove mogućnosti, nove prilike, sreća i radost, stvari zbog kojih vredi živeti i uživati u životu.

Naravno trenutak kada se proslavlja Nova Godina najlepši je trenutak u celoj godini i jedan od najvažnijih praznika upravo jeste doček Nove Godine.

U noći 31 decembra mnogi odlučuju da proslave Novu Godinu u restoranu ili kafiću, klubu ili nekom drugom mestu gde vlada opšti provod, pravo veselje za novogodišnje praznike. Presudni uticaj na odluku gde dočekati Novu Godinu imaju i trubači.

Doček Nove Godine uz trubači Beograd

Trubači tačno u ponoć veselom i snažnom muzikom ulaze i sviraju najveće hitove, najbolje pesme za slavlje. Vrhunsko uživanje uz proslavljenj orkestar trubača, dobitnike mnogih nagrada na takmičenjima u Srbiji i inostranstvu. Veselju nema kraja zato što su trubači Beograd spremni da za doček Nove Godine atmosferu dovedu do usijanja. Svako će pričati kako je za doček Nove Godine bio odličan provod a vrhunac svega je dolazak trubača.

Svi vole da se slikaju sa trubačima, dele se snimci na društvenim mrežama. To je i dodatna reklama za Vaš ugostiteljski objekat. Uz trubače se najbolje slavi i to je dokazano bezbroj broj puta na svakoj vrsti veselja.

Pobednici Dragačevskog festivala trubača – prva truba Guče

Osim po ovoj prestižnoj nagradi, poznati smo i po gostovanjima na televiziji, kao trubači iz Parova. Naš orkestar će zahvaljujući ogromnim repertoaru pesama upotpuniti vaše vesele trenutke.

Pozovite nas da uživate, da se svi vesele i da se odlično provedu za doček Nove Godine.

Trubači Beograd osim za doček 31. decembra, sviraju i za reprizu dočeka Nove Godine, prvog i drugog januara. Pozovite da u vašem objektu nastupimo i atmosferu podignemo do vrhunca.