13. авг 2019. Veselja

Najbolji trubači za sve proslave

Naš orkestar sastavljen od najboljih trubača u svakom trenutku je dostupan za sve vaše proslave, žurke, veselja, punoletstva i ostala slavlja. Mi sviramo najbolje sve vrste pesama i zahvaljujući velikom trudu i zalaganju, imamo najveći repertoar trubačkih pesama tako da sve što vi i vaši gosti poželite, sve pesme uz koje uživate da se veselite, naš orkestar će znati najlepše da odsvira.

 

Kad god planirate veselje, bilo da je na pomolu veridba ili svadba, rođenje deteta ili krštenje, pozovite najbolje trubače Beogradu – naš orkestar trubača svira najlepši repertoar pesama za veridbe, pesme za krštenje, svadbe i sve srećne događaje.

 

Kao orkestar koji je osvojio nagrade na festivalu trubača u Guči sposobni smo da svojim umećem odsviramo svaku pesmu i kolo bez obzira koliko su zahtevni za izvođenje. Možete gledati naše nastupe na televiziji jer smo često gosti u mnogim TV emisijama. Mnogi estradni umetnici su zahvaljujući našem muzičkom umeću odlučili da sviramo trubačke hitove i zajedno sa njima na njihovim koncertima razveselimo publiku.

 

Zato i Vi, kad poželite najbolje, pozovite naš orkestar trubači Beograd i veselite se uz vrhunske pesme i kola na vašoj proslavi u zdravlju i veselju.