Trubači za veselja
09. апр 2020. Privatna veselja, Svadbe

Najbolji trubači za veselja

​Trubači sa vođom benda Marka Danića je najbolji trubacki orkestar Srbije. 

Trubacki orkestar je vrlo popularan u Srbiji i regionu. Bili smo pobednici Guče, osvajali smo mnogobrojne nagrade, bili smo rado pozivani u telvizjiskim emisijama, sa našim muzičkim estradnim zvezdama.
Orkestar je sastavljen na inicijativu šefa orkestra Marka Danića koji je osvajao sa svojim orkesrom mnogobrojne nagrade.
Što se tiče našeg repertuara, naš repertoar je prepun narodne, strane i domaće muzike od kojih je i naše pobednicko kolo,čoček, pesma.
Nasa truba je nastala jos od davnih vremena i vrlo je poznata na našim teritorijama. Zato je opstala i razvila se u jedan prelep istrumenat, zato ljudi rado pozivaju trubače za razna slavlja, svadbe,rođendane, punolestva, veridbe, rođenje deteta.

Uvek ste u prednosti da sami izaberete željenu pesmu, čoček, kolo, stranu ili domaću muziku. 
Tu smo i po želji kod vaše kuće ili mladine kuće da dočekamo kumove, pobratime starog svata, familiju. Zato smo tu za svaki dogovor i rado ćemo da ulepsamo sva vaša veselja učiniti što veselijim.
Dovoljan je samo jedan vaš poziv i mi smo tu za svaki dogovor. Pozovite na naše brojeve telefona i rado ćemo se odazvati.