Trubaci Beograd ispred kuce mladoženje
14. нов 2021. Beograd trubači

Najveći repertoar za veselja – Trubači Beograd

Kada se organizuje slavlje, domaćini se nađu na slatkim mukama kako odabrati pesme koje najviše ljudi žele kako poređati pesme da efekat veselja bude najbolji, da zabava traje ceo dan i noć.

Naš orkestar koji je proglašen za najbolji u Srbiji trubača će vama izaći u susret i pomoći da odaberete pesme za vaše veselje sa liste od preko 2.000 pesama i kola koje se sviraju na svim slavljima u Srbiji i regionu?

Birajte narodnu ili zabavnu, domaću ili stranu muziku

Bilo da volite domaće ili strane pesme, izvorne ili moderne pesme, narodnu i zabavnu muziku, svi žanrovi se nalaze na repertoaru orkestra Trubači Beograd. Pronaći ćemo one idealne melodije i sastaviti listu pesama po vašem izboru i po vašoj želji i tim redosledom svirati pesme na vašem veselju.

Trubači Beograd su veoma ozbiljan i iskusan orkestar koji će uvek izaći vama u susret i potruditi se da ispuni svaku vašu želju.

Od gostiju redovno dobijamo pohvale

Zahvaljuju se gosti i domaćinima koji su pozvali orkestar najbolji trubači Beograd na slavlje. Svi znaju da je naš orkestar osvojio nagradu prva truba Guče a nama je zadovoljstvo da na vašem veselju sviramo sa istim onim takmičarskim žarom koji vlada na saboru trubača.

Mi uvek ispoštujemo sve vaše želje i najlepšim trubačkim pesmama i kolima upotpunimo vaše slavlje. Naš repertoar sadrži sve pesme od najnovijih hitovi pa sve do onih starih izvornih pesama i obuhvata sve što gosti žele da slušaju.

Uz zvuke trubačkih pesama se nazdravlja, ispija se čašaz iznosi se torta pred goste.

Najpoznatiji muzičari i poznate ličnosti vesele se uz trubači Beograd

Uz naše trube se slavilo i slavi se, dočekuju se i ispraćaju gosti, dočekuju se kumovi i rodbina. Uz najlepse trubačke pesme izvodi se mlada iz kuće, prate se mladenci na venčanje.

Uz trubu se veseli i svaki trenutak vašeg slavlja ulepšan trubačkom muzikom ostaje za pamćenje.

Veliki repertoar trubačke muzike na našem sajtu može vam poslužiti kao podsetnik da pronađete pesme kojih se možda ne bi ste setili.

Od narodnih melodija do modernih estradnih pesama i zabavne muzike, od domaćih do stranih hitova, od klasike do filmske muzike. Sve se nalazi na repertoaru našeg orkestra čijim će vrhunskim izvođenjem najbolje pokazati naš nastup na vašem slavlju.

Ukoliko želite da vaše slavlje ukrasite najlepši pesmama uz uglađen trubački orkestar pobednika festivala u Guči, pozovite naš broj telefona.

Dobićete orkestar koji je osvojio mnogo nagrada, nastupao uživo u Parovima pred milionima gledalaca. Pozovite trubači Beograd i očekujte samo najbolje. Redovno nastupamo kod istih domaćina što pokazuje da je naš orkestar vrhunskog kvaliteta.

Svi nas vole i hvale jer znaju da je svaka pesma i svako kolo odsvirano na trubama ima snagu da vaše veselje učine najlepšim događajem.