Trubaci Beograd ispred opstine
22. авг 2021. Beograd trubači, Venčanja

Napravite najlepše slavlje u Beogradu

Veselje uz trubače ono što je vama neophodno da bi ste se proveli najlepše i najbolje na slavlju u Beogradu. Sve ljudi vole se veseliti na proslavama, svadbama i rođendanima a orkestar trubača je uvek viđen na svakoj vrsti slavlja gde se uz najbolju muziku trube se vesele svi prisutni.

Trubači Beograd imaju velik repertoar pesama

Ako govorimo o vrsti pesama koje želite da se sviraju na vašem veselju, sigurni smo da ćete biti zadovoljni jer mi znamo sve pesme i sve ćemo učiniti da zadovoljimo svačiji ukus.

Po vašoj želji sviramo domaću muziku, narodnu, zabavnu, starogradsku, izvornu, kola i najnovije hitove. Orkestar smo koji postoji više od 20 godina i udovoljićemo svakoj vašoj želji jer smo mi najbolji trubači u Beogradu i okolini koje možete pozvati u svakom trenutku na svoje slavlje.

Kada poželite da priredi te najbolji doček svatova pozovite nas. Budite sigurni da će naš orkestar u potpunosti odgovoriti svakom zahtevu i lako se sa vama dogovoriti za svaku vrstu slavlja.

Dočekujemo svatove kod mladoženje kuće, pratimo svatove po mladu, sviramo kod mladine kuće kao i nakon venčanja kod opštine i crkve.

Posebno bi smo naglasili trubače za iznošenje torte pred goste jer orkestar naših vrhunskih umetnika je najbolji izbor da najavi iznošenje mladenačke torte.

Vi kao domaćin i slavinici birajte redosled pesama koje naš orkestar sa zadovoljstvom svira vama i vašim gostima. Uz nas sve protiče u najboljoj atmosferi, jer smo mi sa pravom dobili nagradu najbolji trubači na festivalu u Guči.

Uvek nas možete pozvati putem telefona ili viber-a i mi ćemo se sa vama lako dogovoriti i ispoštovati sve vaše želje.