23. авг 2021. Beograd trubači

Orkestar Trubači Beograd svi preporučuju za veselje

Kada bi nekoga pitali koje vam trubače preporučuje svi bi vam rekli da su trubači Beograd za vašu proslavu najbolji izbor. Mi smo osvojili nagrade na festivalu Sragačevska truba u Guči kao najbolji orkestar trubača a takođe smo nastupali i na televiziji uživo u rijalitiju Parovi ali i u emisiji koja neguje tradiciju Žikina šarenica.

Vrhunska trubačka muzika je ono što nas odlikuje a vi ćete uživati uz zvuke trube, uživaćete uz pesmu, igru, kolo. Najbolje raspoloženje trubači umeju da vam privrede u svakom trenutku. Po želji domaćina trubači sviraju pesme i kola i najboljim i najveselijim ritmovima podižu atmosferu na slavlju.

Koliko god gostiju da imate trubači su uvek u prilici da sve prisutne oraspolože najboljim pesmama, da vam učine zadovoljstvo i upotpune lepotu slavlja.

Kada odlučujete koji ćete orkestar trubača pozvati da svira na slavlju, ne morate tražiti dalje jer ste upravo pronašli najbolji trubački sastav koji se sastoji od 8 trubača koji su svi majstori trubačke muzike i spremni da vama i vašim gostima ulepšaju trenutke slavlja.

Uživanju u slavlju uz zvuke srpske trube veselju nema kraja atmosfera se podiže kako trubači zasviraju prve tonove muzike. Gosti uživaju i po dogovoru sa domaćinom mogu naručiti pesmu koju hoće a mi ćemo je najbolji način odsvirati i uživo preneti vedrinu i toplinu emocije. Kada želite da uživate, kada želite da budete srećni, da ste raspoloženi, da su vaši gosti radosni i naravno da se priča o vašem slavlju kao o najboljem sve što je potrebno jeste da nas pozovete a mi ćemo izaći u susret i ispuniti svaku vašu želju.

Trubači Beograd će ispuniti svaki dogovor koji su vam dali.

Možete nas nazvati telefonom u bilo kom doba dana ili poslati poruku na Viber ili WhatsApp.