Trubački orkestar
18. јун 2021. Svadbe

Planiranje proslave je pravo vreme da se pozovu trubači

Kako se bliži početak proslava veridbi i drugih srećnih događaja u Beogradu i okolnim mestima orkestar dolazi trenutak kada treba pozvati trubače.

Orkestar Marka Danića svojim trubački umećem ulepšava svaku vašu proslavu. Kao najbolji orkestar trubača uvek možemo da vam garantujemo najbolju zabavu na svakom vašem veselju jer trubači Beograd sviraju u svim mestima u Beogradu i okolini kao što su Zemun, Voždovac, Palilula, Čukarica i sva druga mesta.

Naš orkestar se sastoji vrhunskih i nagrađivanih umetnika koji su svoje znanje stekli predanim trudom i zalaganjem a iskustvo u 20 godina dugom postojanju našeg orkestra. Sve je to garancija da ćete na vašoj proslavi imati vrhunsko zadovoljstvo.

Naš orkestar koji je gostovao u rijalitiju Parovi je vama na raspolaganju i očekujemo vaš poziv baš kada vama to najviše odgovara. Najbolji trubači na čelu sa vođom orkestra Markom Danićem za vas sviraju najlepše i najbolje pesme i kola od najnovijih hitova domaće i strane muzike do estradne muzike pa preko starogradske do izvorne srpske muzike i srpskih kola.

Trubači Marka Danića perfektno sviraju preko 2.000 pesama i kola što vama i vašim gostima ostavlja neograničeno velike mogućnosti da naručite baš pesmu koju volite, pesmu koja je vas pogađa, uz koju uživate da se veselite.

Orkestar trubača Marka Danića

Uvek nas možete dobiti putem telefona ali i preko Viber-a i Whatsapp poruke a mi ćemo vam uvek izaći u susret i na najbolji način se dogovoriti o vremenu i mestu našeg dolaska. Mi sviramo na veseljima u Beogradu i okolnim mestima kao i po celoj Srbiji, naravno svugde smo gde se pravi slavlje uvek se pozivaju trubači. Uvereni smo da ćete uz našu muziku uživati i veseliti se do kasnih večernjih sati.

Pozovite orkestar koji svira najlepše pesme i kola za svadbe, veselja, proslave, punoletstva, godišnjice braka i mnoge druge srećne događaje i mi ćemo uvek ispoštovati vreme i redosled pesama koje želite da se sviraju. Orkestar može da nastupa ispred crkve, kod opštine, kod manastira kao i u sali za veslja, kad se iznosi torta, kada se prate mladenci.

Orkestar vrhunskih trubačkih umetnika je vama na raspolaganju sa 10 članova orkestra sigurni smo da ćemo ulepšati svaku vašu proslavu i svako vaše veselje. Pzovite nas da uživate zajedno sa vašim gostima u vrhunskom izvođenju trubačke muzike