04. јун 2020. Beograd trubači, Krštenje, Muzika

Pobednički trubački orkestar

U najlepšim filmovima starije proizvodnje, koji su postali kult, čućemo taj poziv u pobednički boj, ili radost prisutnih sa povratka iz bitke, sa sportskih igara, ili čuti te predivne arije na velelepnim dvorovima starih vremena. Ono što je zajedničko za sve ove scene jeste upravo muzika. I to ne bilo koja, nego limeni instrumenti, trube.

Tog doba, još i pre starog Rima, postojali su već mnogi popularni instrumenti. Kasnijih godina truba se usavršavala kao i muzičari koji su već tada osetili tu ljubav prema pesmi kada usavršavaju svoje tonove. Vekovima do danas mnogi pokušavaju, i umetnici na trubi bivaju sve bolji, ali Marko Danić je upravo najbolja truba Srbije. Oko sebe okupio je veliki broj vrsnih muzičara, trubača koji su uspeli da se uzdignu od „dobrih“ i postali zajedno sa Markom NAJBOLJI trubači Srbije.

Gostovanja trubača na televizijama

Nas su hvalile medijske kuće sa navionalnom frekvencijom, dnevna štampa je naša imena pisala gotovo redovno kada su velika takmičenja u toku, Žikina šarenica je bila najgledanija baš u terminima kada je ovaj jedinstven i najbolji orkestar vrsnih umetnika na trubama učestvovao.

Zašto ne biste i vi bili deo pobednika? Zašto ne poželite baš sve svoje pesme, ili celu listu spremnu baš za vas i vaše drage goste. Imamo već pripremljene repertoare i to za celodnevno slavlje, za celu noć, za najbolje trenutke, za sečenje torte ili iznenađenje. Narodna starija pesma, instrumental kada ulaze kumovi i mladenci, omiljena zabavna muzika na rođendanima, tradicionalne pesme za razna slavlja.

Napravite od svog dana, događaj koji mora ostati zabeležen koji će podići standard svim drugim proslavama, i neka se svi porede baš sa vama koji ste bili najveseliji slavljenik i najbolji domaćin. Mnogi su već proslavili svoj dan, ostali srećni i ponovo nas pozivaju redovno na godišnjice da opet uveselimo i podsetimo kako su se provodili i ranijih godina.

Pozovite najbolje trubače

Uz najbolje trubače Srbije, uvek je sve moguće, a najlakše ćete se odlučiti nakon samo jednog poziva na jedan od naših brojeva. Otklonite brige, slobodno pozovite sve drage goste, jer sa sigurnošću možete dočekati najlepši dan, jedinstven i najbolji provod sa najbolljim trubačima u Srbiji i Markom Danićem.