Trubači Beograd sa mladom
18. јун 2021. Veselja

Ponovo se posle dužeg vremena može začuti zvuk trubačke muzike

Vreme kada se nije moglo slaviti je prošlo i na red dolaze proslave venčanja, svadbe koje se nisu mogli održati u vreme Korona krize. Zato je sad pravi trenutak da napokon posle dužeg pauze napravite proslavu onakvu kakvu želite. Učinite veselje pravim veseljem gde će gosti da uživaju uz muziku, gde se vi sa gostima zajedno veselite i radosno slavite vas srećan događaj.

Razumljivo je da je zbog predostrožnosti bilo gotovo neizvodljivo napraviti veselje kako ste planirali pa su mnogi parovi odlagali ili venčanje ili svadbu pa čak i po više puta. Sad je svima dosta čekanja i svi žele samo dobru svirku i dobar provod jer narodu je najvažnije veselje. Zato su vrhunski muzičari orkestra Trubači Beograd tu da vama i vašim gostima priušte pravo zadovoljstvo uz najbolju muziku i najlepše pesme.

Naš orkestar će svirati sve što poželite od stare izvorne srpske muzike, starih srpskih pesama do moderne trubačke muzike, hitova estrade. Naš orkestar odlično svira preko 2.500 pesama i kola u šta ćete se uveriti kada nas pozovete i kada vi i vaši gosti požele da slušaju najlepše pesme i najveće hitove.

Naš trubački orkestar je u prilici da na svakom veselom događaju svakom gostu može da ispuni muzičku želju. Bilo da se radi o starijim gostima ili o mlađima, naš orkestar zna sve pesme koje gosti vole da slušaju. Naš repertoar trubački muzike je nenadmašan i sviramo sve što vi poželite.

Kada poželite vrhunsku muziku, kada poželite da se zabavljate, veselite i uživate u svim trenucima vašeg veselja, kada poželite da trubački orkestar podigne atmosferu na vašem veselju, na vašoj svadbi budite sigurni da je naš orkestar najbolji izbor. Sastav je osnovan pre više od 20 godina od vrhunskih umetnika koji vole svoj poziv, koji uživaju dok sviraju pesme i kola podjednako koliko i Vi uživate kada se veselite. Naša najveća nagrada jesu osmesi i sreća na licima gostiju, na licima slavljenika, prijatelja, rodbine, vaših najmilijih a dokaz naših kvaliteta su nebrojeni nastupi u Srbiji kao i u inostranstvu.

Trubači Beograda

Uz orkestar Trubači Beograd, svaki trenutak veselja biće trenutak ispunjen najboljom muzikom. Mi sviramo sve vrste pesama, kola, domaću i stranu muziku, sve što vi poželite i gosti uživaju da se vesele. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete a mi ćemo učiniti sve da ispunimo sva vaša očekivanja i u tačno dogovorenom trenutku naš orkestar nastupi na vašem veselju.

Kada poželite najbolje, vrhunski i kvalitetno, kada želite da se svi zabavljaju, vesele i opuste uz najbolju muziku trubača, naš orkestar je tu da vas i vaše najmilije usreći vrhunskom pesmom da se svi najbolje provedu uz pesme i hitove domaće i strane muzike.

Naš orkestar može da nastupa kad se dočekuju svatovi, kumovi i rodbina na venčanje, da prati svadbenu povorku kad se ide po mladu, nastupa ispred opštine i crkve i svira na svadbenom veselju u pauzama između glavnog orkestra da podigne atmosferu najvećim hitovima trubačke muzike što gosti mnogo vole i naravno da najavi iznošenje mladenačke torte pred goste.

Naš orkestar je nastupao na mnogobrojnim muzičkim trubačkim manifestacijama kako u Srbiji tako i u inostranstvu, pobedio na festivalu Dragačevska truba u Guči i nastupao u na televiziji u Parovima, u Žikinoj Šarenici… Učinićemo sve da vama i vašim gostima ulepšamo svaki trenutak vaše proslave uz najbolju trubačku muziku. Svaki vaš događaj, svako vaše slavlje biće događaj o kome se priča jer smo mi iskusan orkestar koji odlično poznaje sve krajeve Srbije, koji zna sve običaje i u prilici je da vama i vašim najmilijima ponudi najbolju proslavu uz vrhunsku trubačku muziku.