Trubači prate svatove
07. феб 2022. Beograd trubači

Proslava venčanja uz trubači Obrenovac

U Obrenovcu se veselja prave tokom cele godine jer uvek ima razloga za slavlje. Bilo da pravite slavlje povodom rođenja deteta, krštenja, proslave punoletstva, veridbe ili nekog drugog povoda, orkestar najbolji trubači Obrenovac u tačno dogovoreno vreme stiže na vaše slavlje.

Uz trubače veselje posle događaj o kome se priča, koji svi rado sa nestrpljenjem očekuju. Naši nastupi poznatih su širom Srbije, o njima se uveliko priča na svim društvenim mrežama.

Orkestar sastavljen od najboljih umetnika trubačke muzike, spreman je da na vašem slavlju u tačno dogovorenom trenutku nastupi i da veselje bude najveseliji događaj u kraju.

Uz orkestar trubači Beograd, proslavljeni trubački sastav pod vođstvom Marka Danića, koji je osvojio mnogobrojne nagrade na festivalima trube u Guči, odlična atmosfera na vašem slavlju će biti zagarantovana.

Najbolji trubači Obrenovac

Trubači za venčanje kod mlade

Kad god da pravite slavlje, u bilo koje doba godine, svi gosti – vaši prijatelji, rođaci, komšije biće oduševljeni kvalitetom trubačke muzike. Mi umemo da stvorimo najbolju atmosferu na slavlju jer imamo iskustvo duže od dve decenije a mnogobrojni nastupi i pobede na festivalima učinili su nas najboljim trubačima Srbije.

Orkestar kome se svi raduju

Već uz prve zvuke truba našeg orkestra, videćete sa kakvom radošću gosti dočekuju i pozdravljaju prvake Guče, orkestar koji nastupa na televizijama u najpopularnijim TV emisijam.

Bez trubača nema pravog veselja orkestar trubači Obrenovac to potvrđuju sa svakim nastupom. Kad pravite slavlje, kad dočekujete, prijatelje, rodbinu, vaše najmilije učinite to uz najbolje trubače.

Želite li da vidite naše nagrade, pokazat ćemo vam našu vitrinu sa peharima i medaljama, sa osvojenim nagradama koje pokazuju naše uspehe koje dokazuju da smo postigli sjajne rezultate.

Nastupi na televiziji

Gosti vole trubačku muziku

Vaši gosti, bilo koju muziku da slušaju, kada začuju trubače ustaju na noge i hvataju se u kolo jer tuba je instrument koji spaja ljude. Još od davnih vremena u Srbiji, truba je postala najpopularniji instrument koji svojom snagom ali istovremeno i mekoćom muzike ume da pokrene na radost i veselje. Zato se orkestar Marka Danića rado poziva na svaku vrstu slavlja i to ne samo u Srbiji nego i u celoj regiji.