Najbolji trubači Beograda
15. апр 2020. Beograd trubači, Krštenje

Proslave krštenja uz Trubači Beograd

Sva krštenja, veridbe, svadbe, slave, rođendani i drugi značajni datumi su deo svih nas, svake godine, i opet sledeće. Već je postalo uobočajeno da smo pozivani na takva slavlja. Ali postoje izuzeci kada ne možemo da dočekamo opet neko slavlje, a to je zbog osećaja radosti koji nas prati do samog datuma proslave, i to zbog najbolje muzike, atmosfere i trubača. Sama pomisao na trube su dovoljan razlog za slavlje, a kada su tu sa vama najbolji trubači, onda nezaboravan provod je definitivno zagarantovan.

U takve žurke, slavlja, događaje su se uverili mnogi. Nastupali smo na svim poznatim mestima u našoj državi, u regionu smo stalni gosti i rado se odazivamo, najveći gradovi Evrope su bili naši domaćini svake godine.

Osim po privatnim proslavama i žurkama, istakli smo se na zvaničnim festivalima među najboljim trubačima. Tada smo osvajali mnoge titule i zlato kao glavna nagrada krasile su naše trube. Iz godine u godinu ljudi koji nas prate redovno se okupljaju kada mi nastupamo, te odnosimo pobede i kao najpopularniji trubački sastav i orkestar koji sabira najmnogobrojniju publiku kada nastupa.

Uvek smo spremni za nastup i proslavu, jer ljubav koju negujemo prema muzici, pesmi i trubi, želimo da prenesemo na vas, i to po vašim zadovoljnim izrazima lica vidimo da postižemo svaki put kada nas pozovete.

Uvek je pravi trenutak za slavlje, nekada bitni datumi i iznenađenja nas podsete ali svakako, najbolje trube i prva truba Srbije godinama za redom može vam pružiti nezaboravne trenutke u svakom momentu. Za vas imamo spremne samo hitove i najbolje pesme, lako se prilagođavamo vašem slavlju, a uz vas, omiljene pesme su uvek spremne.

Ne trošite dane uzalud tražeći rešenje, mi smo tu, pozovite nas, lako se dogovorite. Vaše je samo da imate želju da budete najbolji na svoj veliki dan, ostalo prepustite iskusnim muzičarima koji su svako ponaosob profesionalni na svom instrumentu. Zašto ne dopustiti svojim gostima da se najbolje provedu baš kod vas, već pravite slavlje, neka bude najbolje uz Marka Danića i najbolje trube Srbije.