Žikina Šarenica trubači
04. јан 2022. Beograd trubači

Proslavite uz najbolje trubače Beograd

Kada poželite najbolje slavlje, kad hoćete da vaši gosti dožive vrhunsko veselje koje se po kvalitetu može meriti sa najlepšim slavljima koja ste videli, pozovite orkestar Trubači Beograd. Uz nastup našeg orkestra, svi gosti na vašem veselju biće izuzetno zadovoljni izvođenjem najlepših pesama i kola koje ste vi odabrali.

Angažovanjem našeg orkestra sve zvanice će vam zahvaliti na izboru trubača – orkestra o kome svi pričaju. Već dve decenije nastupamo na veseljima širom Srbije i inostranstva. Naš trubački orkestar sastavljenjen je od vrsnih majstora trube i svi su profesionalci čiju muziku već uveliko poznajete. Sigurno ste nas čuli kad nastupamo na najvećim televizijama, festivalima trubačke muzike, na manifestacijama.

Trubači Beograd su vrhunski profesionalci

Svi članovi našeg orkestra su profesionalci koji još od najranijeg detinjstva sviraju trubu. Kako svaki naš član potiče iz trubačke porodice, u kojima se truba svira generacijama, još od malih nogu razvila se ljubav prema trubi.

Mi uživamo dok sviramo pesme koje vi i vaši gosti najviše želite da slušate, svirajući ih sa takvim žarom da se veoma brzo atmosfera dovede do usijanja.

Trubači Beograd kontakt

Pozvite nas i svi gosti će uživati u veselju. Uz našu muziku, uz zvuke najboljeg orkestra Srbije čiji je kvalitet prepoznala Guča nagradivši nas prvim mestom, vaše veselje će biti događaj o kome se priča. Ne samo da ćete uživati sa svojim najdražima uz zvuke najboljih pesama i kola nego će svi rado preporučivati naš orkestar rodbini i prijateljima.

Svi koji su bili pozvani na veselja na kojima smo gostovali trubači Beograd slažu se u jednom da je naš orkestar definitivno najbolji izbor za sve vrste slavlja.

Nastupali smo na najlepšim veseljima širom Srbije. Zato nas pozovite da zajedno sa gostima uživate u najboljem slavlju.