Marko Danić prva truba Srbije
28. јан 2022. Beograd trubači

Proslavite uz trubači Stari Grad

Trubači najbolji u Srbiji za vas i vaše goste sviraju odlično muziku na slavljima, veseljima, krštenjeima, svadbama i venčanjima u Starom Gradu. Vaše slavlje može biti malo ili veliko, privatno ili poslovno ali izbor trubača igra najveću ulogu i doprinosi lepoti vašeg veselja. Za vas smo dostupni u svakom trenutku jer orkestar proslavljenih trubackih umetnika dolazi u opštinu Stari grad da najboljom muzikom razveseli sve prisutne.

Marko Danić prva truba Srbije

Trubači Beograd su osvojili mnogobrojne nagrade i nastupali na velikom broju festivala. Poznati smo sa televizija, sa mnogih emisija kao Žikina šarenica, rijaliti Parovi a estradni umetnici često našorkestar pozivaju na svoje koncerte.

Trubačka muzika doprinosi lepoti vašeg slavlja

Bez obzira da li se radi o venčanjima, rođendanima ili drugim proslavama, naš repertoar će u potpunosti zadovoljiti sve zvanice. Sa preko 2.000 pesama i kola koji su sastavni deo repertoara, sigurni smo da će domaćini i svi gosti biti zahvalni na dobrom izboru. Sviramo brojne poznate pesme prilagođene veselju sa ritmom uz liste pesama koje ste vi odabrali.

Beograd trubači orkestar
Veselja na kojima nastupamo u Starom Gradu su uzbudljiva, puna vedrine i lepote. Naš trubački orkestar pokazuje maksimalno poštovanje dogovora sa domaćinima i slavljenicima uz profesionalan nastup i pesme koje ostaju gostima u najlepšem sećanju. Iskusni smo orkestar koji ljudi vole i već od same pojave trubači Beograd videćete kako se atmosfera podiže jer mi se uvek trudimo da na svakom nastupu budemo još bolji.

Trubači kakve vaši gosti žele

Za vas, vaše prijatelje, goste, rodbinu, naš orkestar je spreman da učini sve da bude po vašoj želji, sve po vašoj zamisli. Veselje uz prvake Srbije će da bude vama na ponos a nama je čast jer nas iznova pozivate iz godine u godinu, jer nas uvek pamtite i preporučujete prijateljima. Trubači nastupaju u svakom delu Beograda kao i Srbije a vama ostaje samo da nam se javite, da nas pozovete na jedan od brojeva telefona. Mi ćemo odmah odgovoriti i sa vama dogovoriti tačan datum nastupa.

Zabeleži te naše kontakt telefone, pozovite orkestar i uživajte u profesionalnom nastupu majstora trube.