Orkestar trubača Marka Danića
13. дец 2021. Privatna veselja

Rezervišite dolazak najboljih trubača Guče

Naš orkestar koju je proslavljen u celom regionu kao najbolji. Sviramo najlepše pesme za vaše važne trenutke – svadbe, veselja, punoletstva, obeležavanje godišnjice braka, proslave, porodična slavlja, novogodišnja veselja, žurke i sva slavlja bilo kojim povodom.

Pre 20 godina naš orkestar se sastao sa jednim ciljem da postane vrhunski trubački sastav, da svako veselje na kome nastupimo bude događaj o kome se priča.

Zato smo proveli dosta vremena uvežbavajući, pripremajući se za nastupe i takmičenja. Nizale su se pobede na najvećim festivalima i osvajanje najznačajnijih nagrada i vrlo brzo postali smo najbolji trubači, višestruko nagrađivani na svim takmičenjima.

Na velikim saborima trubača širom Srbije i celog regiona osvojili smo zlatne medalje. Proglašeni smo najboljim trubačima – pozovite nas jer vi zaslužujete najbolje.

Najepše pesme i kola vama na raspolaganju

Pozovite nas da bi ste uživali, da bi se vaši gosti veselili uz najbolje trube i najveće hitove svih vremena. Sa repertoarom pesama od narodne do zabavne muzike, od domaće do strane, od izvorne do najmodernije muzike, vrhunski trubači našeg orkestra će na vašem slavlju zablistati kao na festivalu u Guči. Profesionalci u svom poslu koji sviraju instrumente savršeno su spremni da vaš značajan datum upotpune najboljom muzikom za garantovan provod svih zvanica.

Bilo da proslavljate veridbu, venčanje, rođenje deteta, krštenje, punoletstva i ostala slavlja pozovite trubače pobednike Guče. Nek vaš događaj ostane zapamćen u srcima svih gostiju kao najveće slavlje. Neka se zvuci veselja čuju u celom kraju. Zaokružite svoj važan datum i pozovite nas na jedan od brojeva telefona. Budite spremni na čestitanja, pohvale na lajkove i deljenje videa sa slavlja na društvenim mrežama. Najvažnije veselje proslavite uz trubače orkestara Marka Danića.