Orkestar Marka Danića
30. јан 2022. Privatna veselja

Rođendansko veselje uz trubače

Svi vole da slave rođendan. Bilo mlađi, bilo stariji, uz rođendan se raduje svako. Neko rođendansko slavlje slavi u krugu porodice a neko i u krugu prijatelja.

Rođendan je dan za pravo veselje

Rođendani su obično manja veselje. Mada ima i velikih rođendana a najveći rođendani su svakako punoletstva koje se računa i u najznačajniji rođendan koji se često pravi kao veliko slavlje na kome se okupi velik broj mladih ali i rodbina i kumovi. Oni malo stariji obavezno prave jubilarne rođendanske proslave na kojoma se okuplja šira rodbina.

Najbolji trubači u Beogradu

Da bi proslava rođendana bila svečana i da bi se pamtila dugo godina rado se pozivaju trubači. Proslaviti jubilarni rođendan ili proslaviti punoletstvo sa prijateljima, zajednički u kafani ili restoranu ili u privatnom ambijentu,sve to doprinosi slavljeničkom raspoloženju. Trubači su uvek tu da najave iznošenje torte pred goste, da uz narodnu i zabavnu muziku, uz hitove domaće muzike još više podignu raspoloženje na slavlju.

Pozovite orkestar koji će rođendansko slavlje ulepšati najboljom trubačkom muzikom. Zaplešite sa svojim partnerom na rođendanskom veselju uz najlepše valcere, uz vašu omiljenu pesmu. Igrajte sa prijateljima u kolu uz zvuke najboljih truba Srbije.

Jubilearni rođendani

Oni malo stariji vole da slave jubilarni rođendan, da tom prilikom okupe porodicu – decu i unuke a neki o praunuke i da jubilearni rođendan bude slavlje koje se pamti. Nema lepšeg slavlja od proslave rođendana na kojem prisustvuju deca, unuci i praunuci slavljenika.

Zato nemojte propustiti da važan događaj kakav je vaš rođendan ili rođendan vaših roditelja prođe bez trubača.

Pozovite najbolje trubače u Srbiji

Orkestar Trubača

Pogledajte naše nastupe i bićete sigurni da će dolazak našeg orkestra na rođendan svi rado pamtiti.
Mnogobrojni su svirači za veselja ali trubači su nenadmašni, uvek spremni da na vašem rođendanskom veseljiu ili proslavi punoletstva, podignu atmosferu. Mi to radimo najbolje zato što je svaki član našeg orkestra profesionalac na svom instrumentu.

Naš orkestar je osvojio prestižne nagrade, gostovali na velikim svečanostima u Srbiji i u inostranstvu a mnogi estradni umetnici rado nas pozivaju na svoja slavlja ali i na nastupe da im pružimo najbolju podršku. Zvuci naših truba dovešće svakog gosta do odličnog raspoloženja a vas staviti u centar slavlja.