Trubaci Beograd sviraju na svadbi
14. апр 2020. Krštenje, Muzika, Svadbe

Savršene pesme i kola sviraju trubači Smederevo

Za trube kao instrument svi su čuli. Njena istorija manje je poznata, ali kroz godine i vekove, i razne ceremonije od kraljeva do običnog naroda, usavršavao se zvuk i kvalitet izvođenja. Danas imamo najsavršeniji oblik i zvuk ovog izvanrednog instrumenta. Sve zemlje sveta imaju svoje trubače, po raznim orkestrima, ali najbolji trubači na svetu su svakako iz Srbije. Marko Danić je godinama najbolja truba Srbije a sa sobom je okupio još fantastičnih umetnika i sada njegov orkestar osvaja srca pesmom i biva nagrađivan na svakom pojavljivanju.

Vrlo predano trubači Smederevo su pristupali svakoj pesmi, svakom nastupu i svakom tonu, da bi iz naših truba izlazio tako prodoran i jedinstven zvuk i činio pesmu savršenom i to ceo orkestar radi za vas. Našu upornost i ljubav mnogi su prepoznali, bez posebne reklame brzo smo postali najpoželjniji trubački sastav koji možete imati na svojim proslavama.

Osim na ličnim i privatnim slavljima u Smederevu koja traju duboko u noć, naše izvođenje omiljenih pesama želeli su da čuju i iznova mnogi iz zemalja Evrope, stranci kod kojih smo nastupali po preporukama ostajali su očarani ovim instrumentom u našim rukama i energijom koju truba stvara svuda okolo kada najbolji trubači sviraju.

Na mnogim veseljima trubači Smederevo su bili pozivani, redovni smo gosti kod istih domaćina, i nekoliko godina za redom, jer pamte kako su se proveli sa svojim dragim gostima još prvi put, i sada smo redovno zaokruženi na kalendaru svake godine na isti datum.

Bilo da slavite neke lične datume, događaje vama drage, ili želite uveseliti svoje prijatelje, možda da čujete svoje omiljene pesme iz naših truba, stojimo vam na raspolaganju jer ljubav koju smo pružilli zvucima truba i vi ćete osetiti.

Toliko smo već godina sa vama, pamtimo sve vaše najradosnije trenutke i događaje, pa imamo već spremne pesme za svaku priliku. Na vama je da odaberete kako želite i gde, ostali prepustite nama, višečlanoj najboljoj ekipi, orkestru trubača koji će vaš dan učiniti još značajnijim i većim za pamćenje i prepričavanje. I mi ćemo kao najbolji trubači sa Markom Danićem imati tu čast da se pohvalimo da smo baš sa vama zajedno slavili vaš događaj. Zato nas odmah pozovite i obezbedite najbolji provod.