Trubači sa estradnim umetnicima
28. мар 2022. Privatna veselja

Svako slavlje uz trubače je događaj za pamćenje

Svi nas hvale i svi o nama govore najbolje a naš kvalitet potvrdio je i umetnički žiri festivala trubača u Guči.

Iz godine u godinu osvajamo prva mesta. Kako nagrade i priznanja tako i pohvale na svim svečanostima i slavljima na kojima smo nastupali, dokazuju i pokazuju da je naš kvalitet najbolji.

Trube su postojale još u stara vremena

Rođenje deteta, krštenje, venčanja, slavlja, proslava punoletstva, proslave mature, godišnjice braka. Mnoga slavlja i mnogi razlozi su tu da se javite da pozovete naš broj telefona i da mnogo puta kao do sada najbolji trubači Srbije nastupe na slavlju.

Kada gosti začuju zvuke naših truba odmah će znati da nastupaju prvaci Srbije, pobednici festivala u Guči.

Trubači Beograd sa voditeljem sa Pinka

Istorija je puna događaja, velikih pobeda, ustoličenja kraljeva, ceremonija i važnih trenutaka a ni jedan od tih momenata nije prošao bez zvuka trube i trubačke muzike.

Trubama su se najavljivali važni trenuci još u davna vremena. Tako je i danas – uz trubu se proslavlja i veseli. Bilo da se radi o državnoj svečanosti, vojnoj paradi ili nekom drugom svečanom događaju trubači su uvek tu da ulepšaju sve trenutke i da događaj učine svečanim. Zato su trubači za venčanja uvek najbolja podrška slavlju.

Sviramo najlepše pesme na vašim proslavama

Godišnjice braka, svadbe, slavlja, novogodišnje zabave, žurke i sve ostale provode koje želite da organizujete. U društvu najdražih, uz prodorne zvuke naših truba, uz pesmu i igru svi su prezadovoljni. Sa nama slaviće se do jutarnjih sati.

Naš orkestar je čest gost mnogih popularnih TV emisija

Naš kvalitet nadaleko je poznat i zato smo često pozivani na najveće i najpopularnije TV emisije. Mnogo je razloga da najbolji trubači budi sa vama na vašem slavlju. Bilo koji grad u Srbiji, nastup na otvorenom ili u hodu, u pratnji kuma ili slavljenika, kada se seče torta, uvek su tu trubači. Trubači su tu kada se podiže pehar, kada se najavljuju lepe želje, kada se želi čestitati.

Zato iskoriste priliku i pozovite najbolji orkestar Srbije da vama i vašim gostima ulepša sve trenutke slavlja.