Trubači u Parovima
18. јун 2021. Privatna veselja

Sve vrste muzike naš orkestar najbolje ume da svira na trubi

Narodna muzika, zabavna muzika izvorna muzika, najnoviji hitovi, strana muzika, sve su to žanrovi koje naš trubački orkestar sa uživanjem izvodi na vašem veselju.

Ako želite najbolje i najlepše za vas i vaše goste, orkestar Marka Danića je najbolji izbor za podizanje atmosfere. Gosti su radosni kada budu na vašem veselju ugledali trubački orkestar koji su imali prilike da gledaju na televiziji u Parovima ili u Žikinoj Šarenici.

Naš orkestar svira sve vrste pesama, najbolju muziku od domaćih i stranih izvođača, hitove stare i nove narodne muzike, stara i nova kola, sve se to nalazi na našem repertoaru. Vrhunsko izvođenje trubačke muzike je ono što odlikuje naš orkestar gde god da nastupamo.

Pozovite najbolje trubače, orkestar Marka Danića koji Vam je na raspolaganju za sva veselja, veridbe, venčanja, godišnjice braka i druge srećne i radosne događaje.

Kad poželite da vi i vaši prijatelji uživaju u najlepšem i najsrećnijem događaju, pozovite orkestar koji je nenadmašan u svakom pogledu i vama i vašim gostima priušti nezaboravne momente koji se dugo pamte.

Orkestar Marka Danića svira muziku koju svi vole da slušaju i uz koju se najviše vesele. Naš trubački orkestar je nenadmašan za sve proslave, radosne događaje, veselja. Najbolji trubački orkestar nastupao je na mnogim poznatim događajima, festivalima trubačke muzike, pobednici smo Guče na šta smo posebno ponosni. Nastupali smo u svim državama Evrope, u Nemačkoj i Austriji, u Italiji, Holandiji, Francuskoj svugde gde naši ljudi žive i gde se vesele uz najbolju muziku.

Naš trubački orkestar je svojim nastupom uvek umeo da najbolje razveseli sve goste i zato smo sigurni da ćemo vama i vašim najmilijima ulepšati svaki trenutak proslave i učiniti da događaji ostane zapamćen po najlepšem provodu kako se samo poželeti može.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a mi ćemo u tačno dogovorenog datuma nastupati na vašem veselju.