23. авг 2021. Beograd trubači, Svadbe

Svi hitovi na vašem veselju uz najbolje trubače

Veliki broj hitova se za sve ove godine sakupilo u našem repertoaru. Veliki je broj pesama koje su u Srbiji i šire postale popularne, koje se uvek slušaju i naručuju, koje se pevaju i uz koje se veseli. Bilo da su u pitanju mala ili velika slavlja, bilo da su u pitanju veridbe ili svadbe rođenje dece ili krštenja, uvek se trubači pozivaju da svojim svečanim nastupom upotpune svaku vrstu proslave.

Na svakom veselju upravo se od trubača očekuje da podignu atmosferu a naš orkestar je najbolji u tome jer na prve zvuke naših truba svi se vesele, svi uživaju i svi slave. Toliko lepo naše trubači sviraju, umeju da pogode ritam slavlja, da podignu i staro i mlado na veselje i zato svi uživaju kada trubači Beograd zasviraju najlepše melodije po želji domaćina. Slavljenici su srećni kada se vesele na svadbi, na venčanju uz lepotu trubačke muzike.

Sviramo sve po vašoj želji i kada vi tražite. Obično se svira po 20 minuta ili pola sata u kontinuitetu i to u određenim ključnim trenucima:

Kako se na svadbi skupljaju svatovi kod mladoženjine kuće, tada trubači Beograd sviraju pesme po želji domaćina koji dočekuje svatove i želi im dobrodošlicu.

Trubači takođe prate svatove do mladine kuće kada se izvodi mlada i po želji slavljenika sviraju pesme i kola dok se svi svatovi vesele i zabavljaju.

Orkestar trubača zatim prati svatove na odlazak na venčanje u opštinu, gde nakon venčanja u najlepšim zvucima trube dočekuje bračni par. Ukoliko je organizovano i venčanje u crkvi ili manastiru u blizini gde su se gosti skupili trubači nakon venčanja ulepšavaju veselje sviranjem najboljih kola i najvećih hitova domaće narodne i zabavne muzike po želji domaćina i slavljenika.

Trubači sviraju i u sali kada se iznosi torta pred goste a to je ujedno i najava vrhunca proslave. Svečani tenutak je kada se svetla u sali zamrače i mladenačka torta se unosi u salu uz pratnju truba i trubačke muzike.

To su sve ključni momenti kada se na svadbi trubači u određenim intervalima po želji domaćina pojavljuju i podižu atmosferu najavljujući bitne događaje.

Ako želite najbolje trubače u Beogradu, pozovite nas da biste sa gostima uživali u najlepšem i veselju.