Žikina Šarenica trubači
28. мар 2022. Svadbe

Truba je instrument koji se čuje na svakom slavlju

Nijedan od srećnih događaja, bilo da se radi o veseljima povodom rođenja dece, krštenja, svadbe, proslave punoletstva, venčanja nije prošla bez zvuka trube.

Generacije su uz ovaj instrument se veselile i slavile, od kad je još pre više od stotinu godina truba, kako legenda kaže, u koferu vojnika došla u krajeve Srbije.

I danas kao i pre mnogo godina ljudi se okupljaju da se raduju, da se vesele, da obeležje svoje najvažnije i najsrećnije datume.

Orkestar vrhunskih majstora trube na svakom vašem slavlju svira pesme i kola, muziku koju vaši gosti uživaju da slušaju, pesme koje vi volite i uz koje se najviše veselite.

Žikina Šarenica trubači

U našim životima postoje mnoge važni događaji i datumi koje želimo da proslavimo uz muziku. Zato uz najbolje ritmove, pesme i igre obeležavamo vaše najvažnije i najlepše trenutke i krećemo u nove životne pobede.

Muzika može da otkloni umor, dobra je za koncentraciju i bolje raspoloženje. Zato je muzika zajednička svima a trubači orkestar koji se uvek poziva za svaku vrstu slavlja.

Na vaše veselje dolazimo po pozivu tačno dogovoreno vreme

Bilo da nas kontaktirate putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a ili drugih aplikacija, na vašoj proslavi doći ćemo u tačno dogovoreno vreme i svirati najbolje pesme koje vi poželite.

Da svako vaše veselje bude najbolje proslavljeno vrhunski trubački orkestar dolazi da vama i vašim gostima ulepša sve trenutke slavlja.

Zato nemojte dozvoliti da vaši najvažniji trenuci prođu drugačije od najboljeg. Imate priliku da proslavite na pravi način i veselite se uz trubače Balkanika. Orkestar koji je gostovao na mnogim televizijama, sa poznatim estradnim umetnicima spreman je da na vašem veselju svira sve što vi poželite. Bilo da želite domaću ili stranu muziku, izvornu ili zabavnu, stare pesme li najnovije hitove mi smo uvek tu za vas.

Javite nam se i uživajte u svim trenucima vašeg slavlja