Trubači sa svatovima čekaju izvođenje mlade
07. феб 2022. Beograd trubači

Trubači Barajevo najbolji orkestar

U Barajevu se veselja organizuju tokom cele godine a veselje uz trubače najviše doprinosi radosti svih gostiju.

Naš orkestar je poznat već 20 godina

Nas svi znaju kao trubače koje najčešće vidite sa estradnim umetnicima i najpoznatijim medijskim ličnostima. Nastupamo na koncertima, na televizijama a za nas zna cela regija jer smo trubači o kojima svi rado pričaju. Viđali ste nas na televizijama, na najvećim i najpopularnijim TV emisijama.

Trubači prate svatove do mladine kuće

Gosti očekuju dobru muziku ali uz nastup trubača Barajevo muzika na slavlju biće odlična. Uz savršeno veselje proslava 18. rođendana, krštenja, veridbe, veselja, venčanja i svadbe, privatnog ili poslovnog slavlja u Beogradu i okolini biće događaj o kome svi pričaju. Najbolje veselje je kada orkestar trubači Beograd nastupi i sa 10 majstora trube, proslavljenih umetnika ulepša svaki trenutak vašeg slavlja.

Zato nije ni čudo što se uz trubače dočekuju gosti na slavlju a domaćin poželi dobrodošlicu kumovima uz zvuke trubačke muzike.

Najlepša muzika se čuje tokom celog dana vašeg veselja. Svi gosti vole da se opuste uz trubače a najbolji trubači, koji su osvojili mnogobrojne nagrade spremni su da na vašem veselju svoj talenat i iskustvo upotrebe da vaši gosti budu srećni i radosni.

Kada se očekuje veselje, svi se pripremaju za odličan provod. Žene odlaze kod frizera, kozmetičara, šiju se nove haljine, muškarci kupuju nova odela. Svi se spremaju da na veselju zablistaju i da se pokažu u najlepšem svetlu. Za domaćina je najvažnije da gosti budu zadovoljni a trubači su tu izvrsnim kvalitetom u izvođenju pesama i kola doprinesu najboljem provodu svih zvanica.

Na svakom veselju koje pravite u Barajevu i u bilo kojoj drugoj opštini Beograda, naš orkestar je spreman da muzikom po vašoj želji iz bogatog repertoara koji broj preko 2.000 pesama i kola odsvira sve ono što najviše volite, kola kojima se najviše radujete.

Uz vrhunsko izvođenje domaće i strane muzike, izvorne narodne i starogradske muziks, kao i najnovije moderne muzike, hitova sa estrade, naš orkestar će još jednom dokazati zašto je najbolji.

Beograd trubači orkestar

Uz nastup naših trubača možete očekivati odličan provod

Nastupali smo na koncertima sa poznatim estradnim umetnicima, često gostujemo u TV emisijama. Možete gledati snimke na našem sajtu i uživati uz našu muziku ali najbolji način da se provedete sa gostima jeste da pozovete da orkestar trubača uživo nastupi na vašem veselju. Uz svadbena kola, najbolje pesme i hitove svih vremena, stvorićemo atmosferu kakva vlada u Guči. Najbolja estradna muzika, zabavna, domaća rok i jazz muzika, valceri i filmski hitovi, napalazi se na repertoaru trubača Barajevo. Truba je instrument na kojoj se mogu svirati sve pesme i sigurni smo da će svi gosti na slavlju biti izuzetno zadovoljni, da će vam čestitati na sjajnom veselju a mnogi će kasnije i tražiti broj telefona oduševljeni kvalitetom nastupa.

Pozovite trubači Beograd da na vašem slavlju naprave najbolje raspoloženje vama i vašim gostima.