Trubači u Parovima
14. нов 2021. Beograd trubači

Trubači Beograd – Prvaci Guče

Uz trubače se najbolje veseli a to će vam reći svi jer nema slavlja na kome trubači Beograd nisu svojim nastupom podigli atmosferu do najvišeg nivoa.

Naš orkestar svira vrhunske pesme po vašoj želji i želji vaših gostiju a nagrade koje smo osvojili na festivalu u Guči govore o našem kvalitetu.

Nastupali smo u emisiji Žikina Šarenica na radio-televizije Srbije gde smo se pojavili obučeni u narodnu nošnju što je izazvao velike pohvale našem nastupu. Svi nas znaju i po nastupu u rijalitiju Parovi gde od samog ulaska vrhunskom muzikom podižemo atmosferu dok se svi vesele, igraju i zabavljaju uz najbolje trubače.

Naš orkestar je svima već poznat

Trubači Beograd su nastupali na mnogim festivalima trubački muzike. Ponosni smo na glavnu nagradu sa festivala Dragačevska truba koji se održava u Guči i koji se smatra najvećim festivalom trubačke muzike na svetu. Uz repertoar koji obuhvata izvorne pesme kao i moderne pesme, estradne hitove, stranu i zabavnu muziku, jazz muziku i valcere, svaka pesma koju poželite, Trubači Beograd će je odsvirati najbolje. Naš repertoar obiluje svim pesmama, izvornim melodijama koje se sa zadovoljstvom slušaju na veseljima. Redovno pratimo najnovije hitove i najnovije pesme koje se pojave na estradnoj sceni kako bi smo na vašem veselju ispunili želje svim gostima.

Uz trubu se uvek slavilo i veselilo

Uz trubače se dočekuju kumovi, podiže čaša i nazdravlja prijateljima. Domaćini uživaju kada dođu Trubači Beograd i preporučuju nas prijateljima a često sviramo ponovo kod istog domaćina na veseljima drugim povodom.

Kad pozovete orkestar trubači Beograd budite sigurni da će svi vaši gosti uživati u zvucima vrhunske trube, da će se veseliti i radovati i staro i mlado jer naš orkestar svira iz srca uz pravi ritam i redosled pesama po vašem izboru.

Za sjajan provod na veselju u Beogradu

Čim se pojavimo na veselju vidi se opšte oduševljenje među gostima i slavljenicima. Uz pesme u kola koja sviraju trubači Beograd svi se dižu na noge, vesele se i druže jer pravo veselje je upravo uz najbolji trubački orkestar.

Osvojili smo mnoge nagrade na takmičenjima, nastupali na festivalima. Poznati smo u celoj Srbiji i u regionu a često nas pozivaju na veselja u inostranstvu pa smo tako proputovali celu Evropu.

Zadovoljstvo nam je kad sviramo muziku koju ljudi vole, uz koju se svi vesele jer je najvažnije za trubače Beograd videti osmehe sreće na licima gostiju i slavljenika.

Izgled orkestra Trubači Beograd

Naš orkestar je veliku pažnju osim savršenom muziciranju posvetio i opštem izgledu orkestra pa za sve slavljenika i domaćine imamo mogućnost dolaska na veselje u svečanim odelima, narodnoj nošnje ili obučeni u ležernu uniformu, kako bi smo u potpunosti naš nastup prilagodili vašem slavlju.

Na mnogim narodnim veseljima gosti se oduševe kada u salu uđu trubači obučeni u narodnu nošnju, dok se za nastupe u hotelima najčešće traži dolazak u elegantnim odelima – što je čest slučaj i kada se pravi poslovno slavlje.

Uz najbolji orkestar veselje traje i dan i noć

Svirajući najlepše pesme i najlepša kola, trubači sviraju savršene melodije od izvorne do moderne muzike, od domaće do strane. Sve pesme su na našem repertoaru koji broji preko 2.000 pesama i kola i koji će u potpunosti zadovoljiti očekivanja i onih najprobirljivijih gostiju na veselju.

Sviramo u duhu narodnog melosa, u duhu modernih pesama i modernih vremena. Sve što želite mi ćemo odsvirati za vas a vaše je samo da nas pozovete i kažete nam u koje vreme i u kom mestu očekujete dolazak trubača. Najbolji trubači Beograd će ukrasiti vaše slavlje najlepšom muzikom.

Pozovite nas putem telefona ili Vibera a mi ćemo vam odmah odgovoriti i pružiti sve informacije kako bi ste se veselili uz najbolje.