22. авг 2021. Beograd trubači, Venčanja

Trubači Beograd sviraju pesme koje svi vole

Veselju sreći i zadovoljstvu nema kraja kada pozovete naš trubački orkestar da vama i vašim gostima ulepša trenutke radosti, sreće i veselja najboljom muzikom koju cela Srbija voli. Uz vrhunske trubačke pesme, uz starogradsku muziku, kao i izvornu muziku, veseli se na svakoj svadbi u Srbiji gde neprevaziđeni orkestar trubači Beograd na najbolji način podiže atmosferu.

Svadbe su najveća slavlja

Na svakoj svadbi koje su najmasovnije slavlje u Srbiji sve se priprema se najviše pažnje. Svadbe su veselja na koja se redovno pozivaju trubači da podignu atmosferu i da ni jedan trenutak ne bude ispunjen tišinom već da se gosti stalno zabavljaju. Svatovi uživaju uz naš orkestar koji kod mladoženjine kuće svira pesme po izboru domaćina, koji dočekuje svatove i dok gosti se okupljaju trubači po domaćinovoj želji sviraju pesme i kola.

Lepota trubačke muzike u svakom mestu u Beogradu

Pozovite nas jer smo mi uvek dostupni za vas, spremni da svako vaše veselje ulepšamo najboljom muzikom. Birajte pesme koje želite od starogradskih do izvornih narodnih pesama, najnovijih hitova, kola. Sve što hoćete, sve što tražite, naš orkestar će sa zadovoljstvom svirati vama i vašim gostima.

Iskusni trubači – postojimo više od 20 godina

Uz nas se najbolje veseli jer smo orkestar koji je iskusan. Sa preko 20 godina iskustva sviranje na mnogobrojnim proslavama, na svadbama širom Evrope nas je učinilo najboljim izborom za svako slavlje. Svadbe na kojima nastupaju trubači Beograd su nadaleko čuvene i svi koji su nas jednom čuli znaju koliko dobro orkestar nas može da zvuči uživo.

Možete da nas pozovete putem telefona ili pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp i da uživate zajedno sa vašim gostima na proslavi.