Svi vole veselje uz trubače
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Čukarica

Svima u Čukarici dobro je poznat orkestar najboljih trubača. Sa muzikom za rođenje dece, krštenja, mature, svadbe, veridbe i sve ostale svečanosti, višestruki pobednici festivala u Guči spremni su da nastupe na vašem veselju.

Na vaš poziv najbolji trubači Srbije dolaze da događaj učine još glamuroznijim. Proslavljen orkestar Marka Danića je čest gost koncerata poznatih estradnih umetnika i najvećih televizija u najgledanijim emisijama.

Sviramo sve pesme koje volite

Kvalitetno, vrhunski i profesionalno, u skladu sa vašim željama i zahtevima. Radujemo se što ćemo imati priliku da nastupimo po vašem pozivu jer slavlje na kome sviramo odlikuje se odličnom atmosferom i garantovanim provodom. Nastupali smo sa najpopularnijim estradnim umetnicima svirajući njihove hitove na koncertima kao prateći orkestar a poverenje koje su nam poklonili uzvratili smo odličnom atmosferom koja je zavladala u publici.

Gostovanja na televiziji

Repertoar našeg orkestra

Sviramo sve vrste pesama od izvornih i tradicionalnih pesama, preko starogradskih hitova. Sviramo narodnu i zabavnu muziku, od starih pesama do najnovijih estradnih ostvarenja. Trubači Čukarica su bili i ostali najbolji izbor za svako vaše veselje, za svako slavlje, za svaki vaš srećan i radostan događaj.

Pozovite najbolje trubače

Naš orkestar možete pozvati tokom cele godine u bilo koje doba dana i zakazati dolazak trubača za veselje. Bilo da slavite u Beogradu ili nekom drugom gradu, bilo da vaše slavlje započinje u jednom mestu a glavno veselje se pravi u drugom, orkestar najboljih umetnika je spreman da ispuni svaku želju da vaše slavlje ostane u najlepšem sećanju.