Orkestar trubača Marka Danića
21. јун 2021. Beograd trubači, Svadbe

Trubači Grocka podižu atmosferu na veselju

Svatovi se vesele uvek uz trubače a posebno kad trubači nastupe u restoranu ili svadbenoj sali u Grockoj gde u Beogradu na vaš poziv orkestar vrhunskih majstora trube dolazi da odsvira najlepše pesme i hitove koje Vi uživate slušate.

Truba je osvojila srca svih ljudi na svakom veselju

Truba podiže ljude na igru, na veselje. Atmosferu u restoranu dovodi do usijanja. Gde god da pravite vaše svadbeno veselje najbolji trubači sviraju u na vaš zahtev u vreme koje vi odredite. Vrhunski majstori trubačke muzike, na čelu sa vođom orkestra Markom Danićem će ispoštovati sve vaše želje i priuštiti vama i vašim gostima nezaboravan provod.

Orkestar trubača Marka Danića

Trubači Grocka su za vas pripremili repertoar od preko 2.000 pesama i budite sigurni da ćemo za vas učiniti sve da se najlepše proveselite da uživate, da se radujete. Bez trubača nema pravog veselja a naš orkestar dokazao je to nebrojeno puta na mnogobrojnim proslavama, veridbama, krštenjima, proslavama punoletstva, venčanjima i svadbama kao i godišnjicama braka i drugim slavljima.

Orkestar vrhunskih trubača vama je na raspolaganju a sve što je potrebno jeste da nam se javite. U Beogradskoh opštini Grocka sviramo na svakom mestu na kom poželite – kod crkve, kod restorana, kod opštine… Trubači Marka Danića znaju najbolje i najlepše svako kolo koje vi i vaši gosti poželite. Sigurni smo da ćete uživati dok budemo svirali jer naš način sviranja je živo, iz srca gde vas ponese predivan zvuk trube i tradicionalne Srpske muzika. Sviramo sve od starih pesama pa do najnovijih hitova. Naši trubači su vrsni muzičari, sviraju vrhunski uvežbano jer trubu sviramo još ovde najranijeg detinjstva. Stoga smo sigurni da ćete i vi uživati u našem nastupu kao što i mi uživamo dok činimo ljude veselim i srećnim.

Kad god poželite da organizujete proslavu, veselje bilo kojim povodom, Trubači Beograd su za vas spremni da nastupe i sviraju sve što želite.