Trubački orkestar za veselja
07. феб 2022. Beograd trubači

Trubači Grocka

Za trubu se zna još od starih vremena, truba je bila sastavni deo svakog važnog događaja, svetkovina i svih veselja.

Najbolje veselje i najlepša muzika je kada se pozovu trubači a poznato je da veselje na kom nastupaju trubači postaje događaj o kome se priča.

Najbolji trubači Grocka

Bez trubača nema pravog slavlja a trubači Beograd nastupaju sa najvećim zadovoljstvom na vašem slavlju. Dolazimo da sviramo pesme koje svi vole na svakom vašm veselju – povodom rođenja deteta, krštenja, svadbe, veridbe ili nekog drugog važnog događaja.

Kad organizuju veselje, mnogi pažljivo biraju salu za proslave, odlučuju koji će bend pozvati na svadbu ali jedna od najvažnijih stvari da bi se gosti opustili a atmosfera podigla na viši nivo jesu trubači. Izborom najboljih trubača Srbije nećete pogrešiti jer će na vašem slavlju nastupati pobednici Guče, majstori trube koji su svoj zanat ispekli nastupima na slavljima u toku naše bogate karijere duge više od dve decenije.

Trubački orkestar sa svatovima

Svaki naš član je vrstan majstor na svom strumentu. Pokazujući zanimanje za trubačku muziku, još od najranijeg detinjstva sa ocem, sa rođacima, svirao je trubu na slavljima. Truba je deo tradicije, uz trubu smo odrasli i trubu volimo i stoga nam je najveće zadovoljstvo kad vidimo osmehe na licima vaših gostiju.

Svakog dana u Srbiji se pravi slavlje

Svakog dana ima razloga da se pozovu trubači. Zato najpopularniji i najpoznatiji orkestar trubači Beograd ima pune ruke posla, da na veseljima se gosti opuste, da se raduju, uživaju, pevaju i u najlepšem zadovoljstvu proslave važan događaj.

Kad tražite trubače i želite da sve bude u najboljem redu, budite sigurni da će trubači Grocka ispuniti svako vaše očekivanja. Bilo da vaše slavlje pravite u nekom od restorana ili hotela, svadbenoj sali ili u privatnom ambijentu, uz naš trubački orkestar će slavlje biti najbolje.

Često se slavlje započinje u jednom mestu a centralni događaj se odvija u drugom, ali uz trubače Beograd možete biti sigurni da će orkestar pratiti celo veselje, da ćemo uvek biti vama na dohvat ruke, raspoloženi da tokom celog dana slavlja nastupimo po vašem zahtevu i po vašoj želji.

Orkestar Marka Danića

Sviramo sve vrste pesama, od izvornih do najmoderniji i najpopularnijih. Naš repertoar od 2.000 pesama i kola vam pruža mogućnost da izaberete pesme svih žanrova, koje god hoćete, muziku koju najviše volite.

Bilo da pravite veselje u letnjim mesecima, u jesen, zimu ili na proleće orkestar trubači Grocka je vama uvek na raspolaganju. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, da nam kažete tačan datum i vreme našeg dolaska i budite uvereni da će orkestar najboljih trubača nastupiti na slavlju. Javite nam se, pozovite broj ili pošaljite poruku i uživajte uz najbolji trubački orkestar Srbije.