Trubači Beograd za tortu
23. авг 2021. Svadbe

Trubači kao faktor iznenađenja

Trubači kao faktor iznenađenja u Beogradu i okolini nastupaju na slavljima u svim opštinama kao i selima na teritoriji Beograda i šire.

Orkestar najboljih trubača je spreman da vama i vašim gostima ulepša slavlje. Mnogi se pitaju da li je dobro pozvati trubače a mi vam garantujemo da jeste jer nema slavlja na kome trubači nisu podigli atmosferu i goste usrećili pesmama po želji domaćina i gostiju. Kola i najbolje pesme su ono što mi sviramo. Izređaju se i najveći hitovi domaće muzike, izvorne pesme od onih najstarijih do najnovijih.

Uz repertoar preko 2000 pesama i kola, naš orkestar može da razveseli svakog gosta.

Trubači kao faktor iznenađenja će ulepšati bilo koji trenutak veselja. Obično se kao faktor iznenađenja trubači pozivaju kada se iznosi torta pred goste uz pratnju trubača. Uz najlepše pesme se podiže atmosfera na slavlju. Mnogi se odlučuju da angažuju trubače da im budu na raspolaganju tokom celog dana venčanja pa u određenim trenucima kada domaćin poželi da se atmosfera na veselju podigne, trubači odsviraju par pesama.

Naš orkestar svira pesme koje domaćini traže i koje gosti požele. Obično se svira oko pola sata i to nekoliko puta u toku dana kad domaćin zaželi.

Trubači su vam ceo dan na raspolaganju na veselju i zato nam se javite i pozovite nas da bi smo se sa vama dogovorili i na najbolji način organizovali dolazak.

Uživajte u veselju jer smo mi najbolji orkestar koji ste mogli pronaći a dolazimo u tačno trenutku u kome ste planirali. Poštujemo svaki dogovor i sa nama je pravo zadovoljstvo sarađivati. Zato nas svi preporučuju svojim prijateljima i rodbini jer trubači Beograd su bili i ostali najbolji nagrađivani orkestar.

Svirali smo na televizijama, u emisiji Žikina šarenica kao i uživo u rijalitiju Parovi. Naš trubački orkestar se poziva na koncerte poznatih estradnih umetnika.

Zato nas pozovite da vam ulepšamo slavlje. Pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp ili nas pozovite telefonom u bilo koje doba dana.