München
03. дец 2019. Trubači Nemačka

Trubači München

Minhen je jedan od najvećih gradova u Nemačkoj i glavni grad Bavarske. Minhen je centar umetnosti, nauke, tehnologije, finansija i kulture i ima veoma visok kvalitet života.

Osim što je proglašen za najbolji grad za život u Nemačkoj, u Minhenu se nalazi mnogo multinacionalnih kompanija.

München

Razvijena industrija i mnogo dobro plaćenih poslova su bili motiv da stanovnici zemalja bivše Jugoslavije u Minhenu pronađu siguran posao i porodice zasnuju upravo u ovom gradu.

Ipak koliko god da je Nemačka razvijena i da se u Nemačkoj mogu zaraditi pristojne pare, ljudima sa prostora Balkana najviše odgovaraju proslave i veselja na balkansko način. Zato na svadbe, proslave, dočeke i mnoge druge srećne i radosne događaje najviše se pozivaju trubači Minhen, koji upravo iz Srbije u ovaj grad dolaze po vašem pozivu donoseći sa sobom melos Balkana.

Kad poželite živu svirku, najbolju trubačku muziku, stare i nove hitove kao i veselje kakvo se na Balkanu može doživeti, pozovite najbolji orkestar trubači Munchen.

Trubači za veselja

Naš trubački orkestar je pobednik Guče, osvojili smo i mnogobrojne vredne nagrade na festivalima trubačke muzike. Sviramo na televizijama u TV emisijama, nastupali smo u Parovima.

Mi smo najbolji izbor za proslavu u Minhenu. Pozovite orkestar kvalitetnih trubača, vrhunskih muzičara koji sa uživanjem, na pravi način, sviraju najbolje pesme i hitove koje ćete Vi i Vaši gosti rado slušati, igrati i veseliti se.

Naš trubački orkestar možete pozvati na svako veselje koje planirate da organizujete.

Trubači München se uvek zovu na veselje na kome se okuplja vaša rodbina, prijatelji i kolege.

Svi Vaši gosti će biti oduševljeni kvalitetom trubačke muzike koja kao svila izlazi iz naših truba.

Uz naše pesme i najlepša narodna kola svi postaju vedri i veseli. Pozovite naš orkestar putem Vibera, WhatsApp-a ili putem telefona i mi ćemo vam odmah odgovoriti jer smo uvek online.

Uživajte u veselju uz najbolje trubače München.