Žikina Šarenica trubači
03. јан 2021. Beograd trubači

Trubači – Najbolje za vaša slavlja u Beogradu

Trubači bez obzira na vreme i doba godine su uvek spremni da na vašoj proslavi u Beogradu sviraju najlepše i najbolje. Bilo koji povod proslave, venčanje, krštenje, rođenje deteta, proslava, veridba, punoletstvo ili neki drugi povod, orkestar Marka Danića, kao orkestar najboljih trubača Beograd na vašem veseljima će svirati najlepše i najbolje.

Vaši gosti uživaju u lepoti trubačke muzike a orkestar najboljih trubača spreman je da na vaš poziv ulepša trenutke proslave i vašim gostima učini pravo zadovoljstvo. Vrhunska trubačka muzika je povod da nas pozovete.

Gostovanja orkestra na TV

Žikina Šarenica trubači

Naš orkestar je gostovao na televiziji u rijalitiju Parovi gde smo u TV prenosu uživo, nastupali i svima ukućanima ulepšali trenutke. Takođe, zvali su nas u emisiju Žikina šarenica i pokazali naše trubačko umeće.

Bez obzira na povod proslave kao i vrstu muzike vaši gosti najviše vole, orkestar Marka Danića zna da svira svaku pesmu i svako kolo od najstarijeg do najnovijeg, od izvornog do modernog. Trubači Marka Danića, sviraju i džez i popularnu stranu muziku vama na zadovoljstvo.

U svakom trenutku možete da nas pozovete da na vašim proslavama sviramo najbolje pesme po vašem izboru.

Orkestar Marka Danića će vama i vašim gostima u Beogradu i okolini svirati najbolje, koliko god želite.

Sviramo pesme i kola koja volite

U Beogradu se najviše slavi i ima najviše veselja na kojima gosti uživaju uz zvuke trube. Najbolji trubači Beograd sviraju vrhunski, kvalitetnu trubačku muziku po vašem izboru.

Trubači Beograd sviraju kad se ženi, kad se udaje, kad se prate mladenci i svatovi. Sviramo u svakom trenutku i činimo da vaši gosti uživaju u proslavi. Sviramo kod opštine i kod crkve, dočekujemo i ispraćamo kumove, goste, rodbinu i prijatelje. Svi vole trubače i mi znamo da su trubači Beograd uvek rado pozivani na sve vrste proslava a naš orkestar će dokazati kvalitet naše trubačke muzike.

Pozovite nas u svakom trenutku i mi ćemo na vašem veselju svirati najbolju trubačku muziku. Kada poželite vrhunske pesme, budite sigurni da će trubači Marka Danića u Beogradu učiniti da uživate u svakom trenutku veselja.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a i odmah ćemo Vam odgovoriti. Možete poslati poruku na email ili nas kontaktirati putem kontakt forme na sajtu. Naša trubački muzika se čuje svugde i uvek se rado sluša a oni koji su nas jednom čuli uvek su nas preporučivali svojim prijateljima i rođacima.

Trubači Marka Danića sviraju na svim veseljima i zato uživajte uz naše pesme, uz naša kola, uz vrhunske zvuke trube u svakom trenutku i na svakom mestu u Beogradu i okolini. Nastupamo u salama za venčanja i proslave, sviramo na krštenjima i na svim drugim vrstama svečanosti.

Orkestar trubači Beograd