Trubači u Parovima
21. јун 2021. Beograd trubači

Trubači Palilula za Vas sviraju najlepše pesme za veselje

Naziv ove beogradske opštine nastao je još iz vremena Turaka jer je u varoši bilo zabranjeno pušenje duvana da ne bi došlo do požara a Palilula je bio kraj gde se mogle zapaliti lule jer su bile prosečne široke ulice da ne bi dolazilo do požara.

Orkestar Trubači Beograd svojom vrhunskom trubačkom muzikom umeju da za kratko vreme ljude pokrenu na radost, da se slavlje rasplamsa. Sviramo na svadbama do kasnih večernjih sati jer trubači su tu da bi vama i vašim gostima pričinili najbolje zadovoljstvo.

Svi žele da čuju uživo kako orkestar Trubači Beograd svira

Na svakom veselju na kome sviraju trubači Beograd gosti se sjajno provedu i ne samo to, oni pričaju svojim prijateljima i rodbini o provodu i veselju. Iz tog razloga vašim gostima možete da priuštite odličnu zabavu, pravo veselje jer naš trubački orkestar je iskusan, stručan tim profesionalaca koji umeju da na vašem slavlju naprave događaj za pamćenje.

Muzika koju sviraju naši trubači se može svrstati u sve žanrove jer mi znamo da sviramo svu vrstu muzike od narodne do strane, od izvornih srpskih starih pesama i kola do najnovijih i najvećih hitova domaće estradne scene. Kada poželite da sviraju trubači koji su iskusni više od 20 godina, koji su svirali na svadbama, veseljima, koncertima, takmičenjima u Srbiji i inostranstvu. Kada poželite da na vašem veselju sviraju trubači koji su bili na televiziji, koji su gostovali u emisijama kao što su Žikina šarenica i Parovi, kada poželite trubače koje koje pozivaju najveći estradni umetnici na svoje koncerte onda pozovite trubače Marka Danića.

Angažujte najbolji trubački orkestar u Srbiji da na vašem veselju zasviraju trube koje su osvojile prvo mesto u Guči da proslava postane vesela.

Naš trubački orkestar se sastoji od deset trubača, majstora trubačke muzike koji trube sviraju sa ljubavlju iz srca, iz duše, jer sa trubom su odrasli i trubu sviraju od najmlađij dana. Orkestar Marka Danića je nastupao na mnogobrojnim domaćim i stranim slavljima. Nastupali smo na veseljima kako u Srbiji tako inostranstvu, kod naših ljudi koji rade i žive u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Francuskoj, u mnogim državama jer se glas on nama daleko pročuo.

Svugde gde smo nastupali, gosti su bili izuzetno zadovoljni. Kada poslušate kako zvuči naš nastup u Parovima, videćete zašto nas uvek pozivaju. Svi iščekuju trenutak kada na scenu nastupaju trubači.

Mi poštujemo želje domaćina i u tačno dogovorenom trenutku dolazimo da na vašim veseljima sviramo najbolje i najlepše. Samo treba da kažete gde pravite veselje, gde treba da se orkestar pojavi i mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku doći da na vašem slavlju sviramo najlepše i najbolje. Orkestar najboljih trubača je vama na raspolaganju da sviramo pesme koje vi želite, bilo sa liste pesama kojoj ste odabrali i da na licu mesta vama ispunjavamo želje kao i želje vaših rođaka i prijatelja. Muzika je nama u krvi, mi uvek sviramo od srca i to se oseti, jer svaka melodija odsvirana na trubi ima posebnu toplinu i podiže atmosferu na veselju. Uz trubače Marka Danića u Beogradu kao i u svakom drugom mestu u Srbiji, veselju nema kraja.

Na venčanjima, sviramo kod mladoženjine kuće, pratimo svatove po mladu, sviramo kod opštine, crkve ili manastira i kako običaji nalažu. Na svadbi najavljujemo iznošenje torte pred goste. Osim toga možemo svirati u intervalima kada glavni orkestar odmara od svirke ili kako vi poželite i kad je potrebno da se podigne atmosfera na slavlju.

 

Pozovite trubače i zakažite naš dolazak

Možete da nam se javite putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a mi ćemo vam odgovoriti odmah jer smo uvek na mreži spremni da u svakom trenutku budemo vama na usluzi.