Trubači Beograd sa mladom
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Palilula

U Beogradskoj opštini Palilula svakoga dana ima povoda za slavlje. Slavlje je trenutak kada se okupe prijatelji i familija i uz jelo, piće i dobro raspoloženje obeležava se neki veseo i važan događaj.

Mnogobrojne su pesme za slavlja, mnogi su ukusi ali neke pesme su bile i ostale hitovi svih vremena. Na slavlja se najčešće dovodi živa muzika i često od sposobnosti i talenta muzičara zavisi kakvo će biti veselje.

Trubači su uvek bili izbor za svaku vrstu proslave u Beogradskoj opštini Palilula.

Slavlja se dešavaju gotovo svakodnevno. Rođendani, punoletstva, krštenja, veridbe, svadbena veselja, proslava mature, poslovne proslave i druga slavlja. Svako slavlje veselje je za prijatelje i rodbinu a najveće je kada se pojave trubači Beograd koji sviraju najbolje pesme po vašim željama, pesme koje vi najviše volite.

Uvek je spreman naš orkestar da na vašem veselju podignem atmosferu. Mi to radimo najbolje jer svaki naš član profesionalac na svom instrumentu. Provodeći veliki deo slobodnog vremena, uvežbava nove pesme kola istovremeno se trudeći da stare obnovi i da hitovi koji traju sva vremena uvek zvuče savršeno.

Bez trubača nema veselja

Izbor najboljih trubača nije jednostavan jer je potrebno pronaći orkestar koji će izvođenjem trubačkih pesama u potpunosti zadovoljiti svakog gosta na veselju. Gosti imaju različite zahteve, neko voli stare pesme, neko nove, neko domaću a neko stranu muziku. Sigurno ne bi ste želeli da imate orkestar na veselju koji ne ume da odsvira pesme koje vi ili vaši gosti poželite.

Naš orkestar trubača ima veliko iskustvo

Orestar je nastupao je na najvećim proslavama i na najvećim televizijama. Gostujući na popularnim TV emisijama, svirali smo najbolju muziku pesme i kola pred milionima gledalaca. Da je naš trubački orkestar najbolji za slavlja, to će potvrditi svi koji su nas makar jednom čuli kako sviramo.

Pozivaju često i mnogobrojni estradni umetnici da na njihovim koncertima nastupima kao gostujući orkestar, da podignemo atmosferu kako na koncertu tako i na njihovim privatnim veseljima jer svi vole trubače a trubači Srbije najpoznatiji su u celom svetu.

Orkestar sastavljen od najboljih umetnika, pobednici festivala Guče sada je spreman da vama i vašim gostima u bilo koje doba godine svira najlepše pesme. Na usluzi smo da ispoštujemo domaćina, da ispunimo vaše želje, da pesme sviramo po onom redosledu koje vi odredite, uz ritam koji želite i koji odgovara vašem veselju.