Veselje do kasnih večernjih sati
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Rakovica

Uz trubače Rakovica zadovoljstvo će osetiti svi koje ste pozvali da svojim prisustvom uveličaju vaše veselje. Kada naša truba zasvira domaćini su prezadovoljni a svi gosti, familija i slavljenici uživaju uz muziku koju ste odabrali. Sviramo narodnu izvornu, zatim modernu pop i folk muziku, jazz muziku.

Sa nama ste uvek u prednosti jer je naš orkestar osvaja prva mesta na festivalima trubača. Poznati u Srbiji i inostranstvu naših 10 trubača pravi su profesionalci. Česti smo gosti na najvećim svadbama, rođendanima, krštenjima i ostalim proslavama.

Da vaši gosti budu deo najboljeg provoda

Uvek se rado odazivamo na vaš poziv jer je naš orkestar najbolji izbor za svako slavlje. To znaju svi koji su naš angažovali da nastupimo na veseljima jer nas iznova pozivaju na svoje slavlja iz godine u godinu. Preporučuju nas prijateljima i familiji jer svi znaju da ćemo vrhunskim zvukom trube uveličati njihova slavlja.

Trubači u Parovima

Mediji sa nacionalnom frekvencijom, najpopularnije TV emisije, radio stanice svi znaju za uspeh pobedničkih trubača. Zato i vi pozovite višestruko nagrađivani trubački orkestar na vaše slavlje. Na vreme se javite na jedan od brojeva telefona i obezbedite vašim gostima nezaboravan provod uz vrhunske trubače.

Učinićemo vaše slavlje nezaboravnim

Poznati smo svim muzičarima na estradi i redovno pozivani kao najbolji trubači Srbije na najglamuroznija slavlja. Uvek smo u toku sa najnovijim hitovima a naše liste pesama obuhvataju splet najlepših pesama i kola domaće narodne i zabavne muzike. Uz prodorne zvuke trube čuće se najbolje pesme koji gosti najviše žele a takva slavlja ostaju dugo u najlepšem sećanju.Na mnogim slavljima nastupamo po preporukama gostiju koji su nas čuli uživo, koji su igrali kolo uz zvuke našeg profesionalnog orkestra koji je garant da će vaše slavlje da prođe najbolje.

Javite nam se, predložite repertoar pesama koje želite na veselju i bićete sigurni da će se o vašem veselju i slavlju govoriti samo najbolje.

Uz iskusne trubače, orkestar koji više od 20 godina nastupa na najvećem slavljima bićete u centru pažnje okruženi prijateljima i familijom. Priredićemo nezaboravne trenutke na veselju koje će trajati do kasnih noćnih sati.

Tu smo zbog vas, dolazimo na vaš poziv ili preporuku i izlazimo u susret svakoj vašoj želji. Pozovite nas i uživajte uz omiljene pesme i najbolje trubače Srbije.