Na kapiji kod mladine kuće
07. феб 2022. Beograd trubači

Trubači Sopot za vaša slavlja

Bez trubača nema pravog veselja a bez najboljih trubača Beograd nijedno slavlje ne sme da prođe. Dokazani kao najbolji orkestar već bezbroj puta na mnogobrojnim slavljima, povodom raznih vrsta događaja, od privatni do poslovnih, od rođenja dece, krštenja, venčanja, veridbi, proslava punoletstva i ostalih slavlja trubači Sopot stižu u tačno dogovoreno vreme da vama i vašim gostima prirede odlično slavlje.

Dočekajte goste uz trubači Sopot

Najbolji trubači su tu kada se dočekuju i ispraćaju gosti, kumovi, rodbina uz najbolje pesme. Orkestar majstora trube uvek je sa vama da lepotom trubačke muzike priredi najbolje slavlje. Kada želite najbolje za svoje goste, budite sigurni da će orkestar iskusnih trubača koji su svoj kvalitet dokazali na mnogobrojnim nastupima i okitili se nagradama, medaljama i peharima učiniti sve da vaše slavlje bude događaj o kome se priča.

Orkestar najboljih trubača Srbije vama je na raspolaganju da najboljom muzikom, pesmama i kolima koje vaši gosti vole, podignemo atmosferu na vašem veselju. Mi to znamo, mi to možemo mi to umemo.

Kada se spomenu trubači Beograd svi odlično znaju da se radi o umetnicima koji na estradnoj muzičkoj sceni više od dve decenije postižu odličan uspeh.

Uz trubače se najbolje slavi

Marko Danić prva truba Srbije

Istorija je puna događaja, pobeda, svetkovina, važnih trenutaka a svaki važan trenutak ulepšan je uz zvuke trube i trubačke muzike. Kad pripremate vaše slavlje, pozovite trubači Sopot koji će vama i vašim gostima uz splet pesama i kola iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike prirediti najbolje slavlje. Veselju nema kraja uz orkestar koji je osvojio mnogobrojne nagrade i koji se može pohvaliti peharima i medaljama sa sabora trubača u Guči.

Trubači za venčanje

Kada se organizuje proslava venčanja na dan venčanja trubači dolaze kod mladoženjine kuće gde se uz muziku i dobro raspoloženje okupljaju svatovi. Domaćin dočekuje kumove, rođake, prijatelje, komšije uz najbolje zvuke trube. Trubači su sve vreme vama na raspolaganju – kad se odlazi po mladu, kad se dočekuju mladenci nakon venčanja, kad se glavni svadbeni orkestar odmara od sviranja, kada se seče mladenačka torta.

Liste pesama za trubače

Orkestar vrhunskih majstora trube je za vas pripremio i liste pesama koje možete po vašoj želji izmeniti, preurediti a koje će vam omogućiti da se lakše setite najpopularnijih pesmama koje gosti najviše vole. Bez obzira koju muziku vaši gosti vole da slušaju, svi se slažu u jednom da bez trubača nema pravog veselja. Zato pozivom našeg orkestra sigurno nećete pogrešiti, kao što nisu progrešile ni mnogobrojne zvezde estrade i medijske ličnosti koji nas redovno zovu na svoja slavlja.

Uz muziku, uz pesme koje se rado slušaju na svakom slavlju, uz zvuke koji označavaju da se dešava važan događaji uživaćete zajedno sa svojima najmilijima. Zato je ovo pravi trenutak da pozovete najbolji trubački orkestar.

Uz zvuke trube i najlepše pesme se podiže čaša na veselju

Kumovi nazdravljaju, domaćin podiže pehar – svi važni momenti na vašem slavlju biće na svečan način praćeni najlepšim pesmama po vašem izboru.

Trubači na proslavi

Pozovite nas jer smo uvek spremni uvek spremni da na vaše slavlje dođemo u punom sastavu a svoj talenat i znanje upotrebimo da bi vama i vašim gostima priredili odlično slavlje. Javite nam se putem telefona, pošaljite poruku putem Viber-a ili Whatsapp-a i uživajte u svakom trenutku vašeg veselja.