Svadbena torta
18. јун 2021. Svadbe

Trubači su najbolja najava za tortu na veselju

Bilo da se radi o punoletstvu, krštenju deteta, veridbi ili svadbenoj proslavi, svako slavlje uvek ima svoj glavni događaj a to je iznošenje torte pred goste. Naravno, uvek je bilo izneti tortu pred goste najlepše uz veselu i vedru muziku, vatromet i trubače.

Trubači svojim nastupom na najlepši mogući način najavljuju iznošenje torte i podižu atmosferu na vašoj proslavi. Veselje uz trubače je nešto čemu se svi raduju i bilo da Trubači Beograd dolaze najavljeno bilo kao faktor iznenađenja vašim gostima će biti pravo zadovoljstvo kada vide naš orkestar.

Trubači na manifestaciji

Mi smo umetnici koji smo priznati širom Srbije kao i inostranstva. Nastupali smo na mnogobrojnim svečanostima, veseljima, proslavama. Zovu nas svud gde god naših ljudi žive i rade u zemljama Evrope, državama bivše Jugoslavije i šire.

Orkestar Trubači Beograd svira upravo one pesme koje vi najviše volite. U trenutku kada se svetla u sali ugase, svečani momenat iznošenje torte uvek bude praćen ogromnim aplauzom i veseljem uz najveće hitove muzike koju ste odabrali. U Srbiji se uvek svira Marš na Drinu a nakon toga gosti požele da slušaju hitove narodne i zababne muzike i atmosfera se podiže do usijanja uz igru, kolo i zabavu.

Najbolji trubački orkestar u Srbiji i šire koji na Vaš poziv dolazi da ulepša Vaše slavlje. Kada poželite najbolje i najkvalitetnije veselje uz trubače, bićete u potpunosti zadovoljni našim nastupom. Mi nastupamo kako u Srbiji tako i u inostranstvu na privatnim proslavama kao i na poslovnim proslavama.

Lepo odeveni trubači su rado viđeni i gosti uživaju kada ugledaju orkestar kako sam uz najlepše zvuke trubačke muzike ulazi u salu. Orkestar Trubači Beograd svira pesme po vašoj želji, po redosledu koji vam odgovara u trenucima koji vama najviše odgovaraju. Sa Vama se možemo lako dogovoriti o načinu nastupa orkestra na vašem veselju i vremenu kada trubači sviraju. Možemo svirati u pauzama između glavnog orkestra ili kako se dogovorimo jer na sve druge vaše predloge ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti.

Orkestar Trubači Beograd se ponosi svojom pobedom na festivalu trubačke muzike u Guči najvećem trubačkom festivalu na svetu. Naša muzika ne poznaje granice. Svi nas rado vole slušati i uz našu sve muziku zabavljati jer mi unosimo sreću i veselje u svaku zabavu. Možete nam se javiti u bilo kom trenutku i zakazati naš dolazak na proslavu a mi ćemo vam sa zadovoljstvom odgovoriti i uveriti vas u kvalitet našeg nastupa.

Mnogi od Vaših gostiju verovatno su već prisustvovali svadbama i veseljima na kojima su nastupali Trubači Beograd a vi u koliko još niste pogledajte naše video klipove, naš nastup Parovima i pozovite nas da se dogovorimo.