26. нов 2021. Beograd trubači

Trubači su najbolji za slavlja a mi smo najbolji trubači Beograd

Još od osnivanja našeg orkestra pre dve decenije, znalo se da ćemo biti najbolji. Svako ko je makar jednom čuo kako trubači Beograd sviraju, predviđao nam je pobede na festivalima, gostovanja na najvećim televizijama popularnost kakvu mnogi žele da imaju. Nije trebalo dugo čekati, pobede su se nizale jedna za drugom, gostovanja na televizijama, nastupi sa zvezdama estradne scene celog regiona.

Trubači su najbolji za slavlja a mi smo najbolji trubači što dokazuju pobede u Guči i mnogobrojna gostovanja na nacionalnim televizijama i najgledanijim emisijama.

Svi su čuli za nas, svi su baš našu muziku želeli na svojoj proslavi, na svom veselju. A naš orkestar je svakom ispunio želju, svirao u svim gradovima Srbije najbolju i najlepšu trubačku muziku.

Svi traže da dođemo i nastupimo na njihovom veselju. Najbolji trubači Beograd, su uvek spremni da na vaš poziv odličnom svirkom ulepšaju proslavu veridbe, venčanja, rođenja, krštenja, punoletstva.

Sviramo na svakoj vrsti slavlja u Beogradu

10 vrhunskih majstora trube, pobednika festivala u Guči spremni su da na vašem slavlju ulepšaju sve trenutke. Nema veće radosti nego kada se pojave trubači Beograd koji svečanim ulaskom u svadbenu salu najavljuju iznošenje torte.

Naše nastupe na televizijama svi se hvale. Gledali ste nas u Parovima, Žikinoj Šarenici, gledali ste naše nastupe u Guči kao i na mnogim festivalima. Svi će vam reći i potvrditi da smo orkestar koji uvek ispuni sva očekivanja, koji zna svaku pesmu koju poželite.

Repertoar preko 2.000 pesama

Pobednici Guče su spremni da vama i vašim gostima prirede pravo veselje. Preporučuje nas svaki menadžer trubača, jer smo nebrojeno puta dokazali da smo najbolji. Našim pozivom imate izbor najbolje muzike, sve pesme i kola, svu domaću narodnu i zabavnu muziku, filmske hitove i džez muziku, strane popularne pesme.

Iznajmljivanje trubača

Cena dolaska trubača se može dogovoriti tako da uvek vama cena najviše odgovara ali najviše zavisi od broja trubača u orkestru koji nastupa na vašem veselju. Za one koji žele da njihova proslava ostane zapamćena kao najbolji događaj, da se pokažu kao imućni domaćini uživaće na veselju sa 10 i više trubača vrhunskih majstora pobednika Guče.

Bilo da želite veliki ili mali orkestar, budite sigurni da će trubači Beograd za vas pripremiti nezaboravan provod, najbolje slavlje i veselje.