Trubaci Beograd ispred opstine
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Surčin

Mnogo je razloga da najbolji trubači budu sa vama na proslavi. Od rođenja, krštenja, proslave prvog rođendana do punoletstva, veridbe, proslave mature, svadbe i svih drugih vrsta slavlja. Svako slavlje najbolje je uz trubače Surčin.

Orkestar sastavljen od 10 najboljih trubača

Majstori smo trube koji svoj zanat usavršavaju još od detinjstva. Svi koji su čuli naš orkestar kako svira na proslavama sirom Srbije i inostranstva, mogu se složiti u jednom, da svako veselje na kome nastupe trubači Beograd postaje događaj o kome se priča.

Iz dana u dan, iz godine u godinu, pod vođstvom Marka Danića, prve trube Srbije, orkestar nastupa više od dve decenije. Usavršavajući se svakim danom, postajemo sve bolji i bolji. Pesme najnovije usvajamo a stare usavršavamo da bi smo vama i vašim prijateljima na veselju podigli raspoloženje, da bi ste se vi radovali i bili veseli.

Pozovite trubače na vaše slavlje

Često kod venčanja slavlje počinje u jednom mestu a centralni događaj je u drugom. Na dan venčanja dolazimo prvo kod mladoženjine kuće gde po običajima, kada se svatovi okupe pratimo svatove kada se odlazi po mladu a zatim svadbena povorka sa trubačima prati mladence na venčanje.

Novogodišnje veselje uz trubače
Trubači su spremni da ispune svaku vašu želju, od pesama i kola, ritma kojim želite da sviramo pa sve do vrste odela i izgleda orkestra. Od nas možete očekivati samo najbolje jer smo to i dokazali na svim svim proslavama na kojima smo nastupali. Zato svi preporučuju trubači Surčin i zato nas uvek ponovo pozivaju na svoje slavlja. Svi kod kojih smo nastupali znaju kako dobro svira naš orkestar i koliko je sa nama lako postići svaki dogovor.

Ako želite da čujete kako trubači Marka Danića zvuče dovoljno je da pogledate na našem sajtu video snimke naših nastupa, nastup u Parovima, nastup na svadbama i svečanostima.

Od nas očekujte samo najbolje

Repertoar obuhvata više od 2.000 pesama i kola od onih najstarijih izvornih, tradicionalnih pa do najnovijih hitova. Sviramo sve vrste muzike, domaća i strana, narodna i zabavna, jazz i klasična a naravno i valcere. Vaši gosti će zaista uživati a vi sa ponosom biti u centru pažnje slavlja.

Na mnogobrojnim slavljima širom Srbije i inostranstva, najviše se veseli uz trubačku muziku.

Naš orkestar je veoma poznat, stoga nas domaćini najradije pozivaju na slavlja. Zato nemojte čekati jer svakog dana dobijemo pozive za nastupe na proslavama već nam se još sada javite, recite vreme i mesto dolaska orkestra a mi ćemo ispoštovati dogovor i kao i uvek u zakazano vreme doći na vaše slavlje.

Orkestar sastavljen od vrhunskih majstora trube vam je na raspolaganju celog dana proslave. Zato nemojte popustiti priliku svoje goste počastite nastupom najboljeg trubačkog orkestra u Srbiji. Imaćete slavlje kakvo ste oduvek želeli. Pozovite nas na jedan od brojeva telefona ili preko Vibera ili WhatsAppa.