04. јун 2020. Muzika, Svadbe

Trubači sviraju najlepše pesme

Mi smo trubači, najbolji trubački orkestar u Srbiji. Muzikom se bavimo već više od dvadeset godina, naš sastav trubača broji preko 10 aktivnih članova koji svaki ponaosob je vrstan muzičar i osvajač brojnih odličja i priznanja.

Uvek smo težili da svaku pesmu iznesemo na najbolji mogući način. Pa tako godinama pred vas iz naših truba sviramo najbolje pesme. Ne samo najbolje, nego pesme za koje ste već zaboravili, ili ste se zasitili, pored svih modernih i novijih pesama, te starije oživljavamo i vaše omiljene pesme zvuče ponovo prelepo i sa istim žarom koji ste imali nekada, sada ponovo uživate na svakom veselju.

Imamo liste trubačkih pesama

Mi znamo sve pesme, u zavisnosti koju proslavu želite da uveličate, imamo spremne mnoge liste pesama sa precizno biranim numerama za svaku vrstu veselja. Naše ogromno iskustvo nam je u tome pomoglo. A opet, mi smo najbolji i zato što sa nama možete lako napraviti dogovor oko redosleda koji baš vama odgovara za baš vaše slavlje.

Gotovo smo redovno pozivani na sva krštenja u Beogradu, kao i na veridbe, svadbe, rođendane, proslave diplome, velike uspehe poput sportkih, kompanijskih, ako želite samo da iznenadite vama drage osobe, opet najbolji trubači Srbije su uz vas.

Veliko iskustvo u sviranju na proslavama

Tokom svih ovih godina, videli smo mnogo slavlja i veselja, od malih skupova, privatnih, do masivnih proslava na trgovima. Učestvovali smo na turnejama sa poznatim pevačima. Putovali smo po celoj Evropi i regionu. Naše trube su čuli mnogi, sada je pravi čas da i vi osetite tu slast i zadovoljstvo prodornog zvuka i to najboljih trubača.

Ako već planirate da uložite napor pri organizaciji proslave, da potrošite vreme u izazovima kako bi sve bilo najbolje, kako bi ugodili svim vašim gostima, zašto propustiti priliku za najbolju muziku bez koje sve ostalo lako pada u zaborav.

Mnogobrojni nastupi i nagrade

Za naše nastupe možete pitati vaše komšije, najbliže, prijatelje i kumove, ili nekog od mnogobrojnih iz publike na najvećim saborima trubača gde smo odnosili pobede i odlazili kao najbolje trube.

Budite i vi najbolji, zaslužujete da svoje veselje obeležite osim u kalendaru, i kao najbolje koje ćete proslaviti zajedno sa svojim najmilijima, svim gostima, jer sa najboljim trubama Srbije to lako možete već danas.