Trubači
04. јун 2020. Beograd trubači, Svadbe

Trubači ulepšavaju svako slavlje u Beogradu

Pričali su ljudi, pisali komentare, te noći izgledale su čarobno. Gradovi su bili užurbani pre toga, nekako se sve smirilo posle napornih dana, a onda se začula fantastična muzika. Terala je svu brigu i probleme. Nekima su se vraćale slike davno zaboravljene, drugi su samo se prepustili uživanju. Da, najbolji trubači su tada nastupili.

Najbolji trubački orkestar

Marko Danić je najbolji trubač, nekoliko godina i to za redom je osvajao najprestižniju nagradu. Njegov orkestar sjajnih muzičara okupljao je svu publiku ispred bine kada bi nastupao. Često na poziv hiljade posetilaca ponovo izvodio svoje nagrađivanje pesme.

Tako smo počeli pre više od 20 godina. Tu ljubav prema trubi i pesmi osetili su mnogi ne samo u Srbiji, nego i šire, do najvećih gradova cele Evrope.

Trubači za sve proslave

Sada smo tu za vas, baš za vaše bilo koje slavlje. Učinite najzanimljivijim, kao temu o kojoj će mnogi dugo nakon proslave govoriti, budite najpopularniji na svim društvenim mrežama, budite najbolji domaćin. Sa najboljim trubačima i Markom Danićem učinite svoj dan kao najbolji u godini, neka svo iskustvo, muzika, najbolje pesme obeleže vaš radostan dan, i neka taj događaj ostane duboko urezan svim vašim gostima koji su zajedno u glas pevali najlepše pesme i igrali uz narodna kola za koja smo dobijali posebne nagrade kao izvođači.

Bilo da slavite za uzak krug ljudi, vašu porodicu i najbliže prijatelje, ili obeležavate veliki dan poput osamnaestog rođendana, neka cela ulica zna kada vi kao kum povedete svatove, cela zgrada neka čuje da vam se rodilo dete, neka svi znaju da baš vi danas slavite svoj jedinstveni dan.

Prepustite se našem dugogodišnjem iskustvu i pozovite ovaj put sve goste i poznanike jer sada imate neograničenu podršku najboljih trubača u Srbiji koji će svojim iskustvom učiniti da na tačan momenat počne vaša ili vaših najblžih, omiljena numera. Izaberite Narodne, zabavne pesme, instrumentale, strane hitove ili stare tradicionalne pesme.

Kontaktirajte trubače Beograd

Ne propustite priliku i ne čekajte da nas kontaktirate. Neka najbolji provod sa najboljim trubama Srbije bude rezervisan na vreme, kako bi svi zajedno uživali u nezaboravnom provodu do jutra sa najboljim trubama i Markom Danićem.