Svadbena torta
16. авг 2020. Svadbe

Trubači Veliko Gradište

U susret najlepšim događajima, veseljima koje se proslavljaju u restoranima i salama za venčanje u Velikom Gradištu orkestar Marka Danića pokazaće svoje umeće svirajući najlepše pesme i kola na vašem veselju. Najlepši događaji kao što su krštenja, venčanja, proslave punoletstva, svadbe i godišnjice braka kao i mnoga druga veselja prilika su da pozovete i da svoje goste nagradite najboljim trubačkim orkestrom u Srbiji, orkestrom Marka Danića.

Neprevaziđen kvalitet trubačke muzike kojom se odlikuje naš orkestar, vama i vašim gostima pričiniće najlepše zadovoljstvo. Prepričavajući utiske sa slavlja na veseljima na kojima je svirao orkestar Marka Danića, gosti su bili oduševljeni, uživajući u svakom trenutku, u svakoj noti koju svira naš trubački orkestar. Iz tog i mnogih drugih razloga, ukoliko želite da gosti uživaju u veselju, da se raduju, igraju i budu u najlepšem raspoloženju orkestar trubača Marka Danića je pravi izbor.

Godine iskustva trubačkog orkestra

Godine iskustva naš orkestar učinio je najboljim izborom. Za svako slavlje u Srbiji ali i šire van granica Srbije nas su uvek pozivali da svojim prisustvom ulepšamo svaku vrstu slavlja. Nagrade i priznanja, gostovanja na televiziji proizvod su vrhunskog kvaliteta trubačke muzike i kvaliteta koji se bez prestanka usavršava i koji čini da naš orkestar trubača postane najbolji izbor.

Kako kod vas tako i kod mnogih drugih slavljenika, orkestar Marka Danića koji broji 10 trubača po vašem izboru može doći u većem ili manjem sastavu da bi na vašem veselju svirali najlepše pesme, najpoznatija srpska kola i svojim slavljem učinili veselje još poznatijim.

Orkestar Marka Danića sa Vama će se dogovoriti o svim detaljima koji su potrebni da bi naš orkestar došao na vaše slavlje. Nas cilj je da se najbolje provedete, da gosti budu srećni i zadovoljni. Pozovite nas putem telefona, vibera ili whatsapp-a.