Trubači za venčanja
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Voždovac

Veliki broj restorana, atraktivnih objekata, splavova, kafića, klubova, nešto je čime se Beograd ponosi i po čemu je poznat u celom svetu. Noćni život Beograda privlači mnogobrojne turiste a tamo gde se veseli tamo su i najbolji muzičari.

Trubači Voždovac dolaze na svako vaše veselje, na svaku vašu proslavu

Po običajima i željama domaćina i slavljenika, orkestar trubača nastupa na svadbama, proslavama rođendana, punoletstva, na krštenjeima dece, na godišnjicama braka i na mnogobrojnih drugim slavljima i veseljima.

Najbolji smo orkestar, nadaleko čuven po svojim nastupima i pobedama na najvećim festivalima trubačke muzike. Osvojeno prvo mesto na festivalu u Guči čini nas najboljim izborom za svaku vrstu slavlja.

Pozivom našeg orkestra ulepšaćete svečani događaj

Uz muziku iz našeg repertoara koji obuhvata sve vrste pesama i kola, domaću i stranu muziku, narodnu, zabavnu, izvornu i modernu kao i strane hitove, veselite se uz najepše melodije iz truba u veštim rukama majstora trube.

Trubači na venčanju

Naš orkestar čine članovi koji vole trubu i svi su profesionalci koji već od prvog odsviranog tona podižu atmosferu na vašem slavlju. Zbog toga nas svi zovu i žele da opet da stupimo na njihovim slavljima. Nećete pogrešiti kada angažuje trubače za veselju u Voždovcu kao i u bilo kom drugom delu grada.

Sviramo pesme iz repertoara od preko 2000 pesama i kola

Profesionalno i kvalitetno, po povoljnim cenama najbolji trubači Beograd su za vas pripremili nezaboravan provod. Ljudi vole da se slikaju uz trubače a fotografije i video snimci dele se na društvenim mrežama.

Više od 20 godina nastupamo na proslavama

Iznenadite vašu dragu osobu pozivom najboljih trubača Beograda. Kontaktirajte nas da vaše veselje učinimo još bogatijim. Nas znaju svi splavovi, noćni klubovi, diskoteke, kafane i restorani u Beogradu. Uvek se rado odazivamo vašem pozivu, čekamo da nas pozovete i da u tačno dogovorenom trenutku naš orkestar nastupa na vašem slavlju.